Δούκισσα Νομικού x Ιλεάνα Μακρή

Η Δούκισσα Νομικού υλοποίησε την πρώτη σειρά κοσμημάτων της "The Love Collection" σε συνεργασία με την Ιλεάνα Μακρή.

Το ότι η Δούκισσα Νομικού κάνει το νέο της ξεκίνημα παρουσιάζοντας την πρώτη σειρά κοσμημάτων της ίσως να το γνωρίζετε. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε, είναι ότι η συλλογή που αποτελείται από έντεκα κομμάτια είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της όμορφης παρουσιάστριας και μούσας της L’Oreal Paris με την διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων Ιλεάνα Μακρή

Οι καρδιές αποτελούν το κεντρικό θέμα της συλλογής κοσμημάτων της Δούκισσας Νομικού.

Δύο καρδιές γίνονται ένα

“..Δύο καρδιές που έγιναν μία και μέσα της δημιούργησαν το σήμα της Ειρήνης… 
Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της The Love Collection.” αναφέρει η Δούκισσα σε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, εξηγώντας το βασικό μοτίβο της συλλογής και συμπληρώνει: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην σπουδαία και διεθνούς φήμης σχεδιάστρια κοσμημάτων, Ιλεάνα Μακρή , η οποία, μαζί με την υπέροχη ομάδα της, ευθύνεται για την απίστευτη φινέτσα και άριστη ποιότητα όλων των κοσμημάτων της συλλογής.” 

Η Δούκισσα με σκουλαρίκια της σειράς The Love Collection

Η δημιουργία της συλλογής

“Η ιδέα για την πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων είχε καρφωθεί στο μυαλό μου από καιρό. Την απόφαση για τη δημιουργία της όμως την πήρα ουσιαστικά πριν από μερικούς μήνες. Ήταν αρχές του καλοκαιριού, ήμουν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δεν σου κρύβω πως δεν ήξερα από πού να πρωτοξεκινήσω. Τι έπρεπε να κάνω πρώτα; Να βρω τα σχέδια; Να καταλήξω στα υλικά; Να αποφασίσω πόσους κωδικούς θέλω να δημιουργήσω;” εξομολογείται  η Δούκισσα στο site που φιλοξενεί την συλλογή της. 

Η φωτογράφιση της καμπάνιας έγινε από τον Κώστα Αυγούλη, το μακιγιάζ και τα χτενίσματα από τον
Παντελή Τουτουντζή.

Με λίγη βοήθεια από την Ιλεάνα

Η καλή μου νεράιδα σε όλο αυτό το project ήταν η Ιλεάνα Μακρή. Μια σχεδιάστρια διεθνώς αναγνωρισμένη και με εμπειρία χρόνων πάνω στο κόσμημα, που δεν αρνήθηκε να μου δώσει την πολύτιμη βοήθειά της . Καθίσαμε λοιπόν μαζί, τα συζητήσαμε όλα και κάθε μου απορία λύθηκε. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά. Βλέπεις, ήξερα ακριβώς τι ήθελα. Είχα ήδη αποφασίσει ότι το σχέδιο όλων των κομματιών θα είναι η καρδιά και ήθελα τα κοσμήματα να είναι λεπτεπίλεπτα, σικάτα και διαχρονικά. Οι αλυσίδες που θα χρησιμοποιούσαμε ήθελα να είναι λεπτές, σχεδόν διάφανες, ώστε οι καρδιές να πρωταγωνιστούν. Και, πάνω απ’ όλα, ο σκοπός μου ήταν να δημιουργήσουμε κοσμήματα που θα μπορούν να φορούν όλες οι γυναίκες. Δεν ήθελα, φυσικά, να κάνω καμία έκπτωση στην ποιότητα κατασκευής, ενώ παράλληλα δεν ήθελα οι τιμές να είναι απαγορευτικές. Με αυτό το κριτήριο λοιπόν κινηθήκαμε. Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν επιχρυσωμένο (18 καράτια) ασήμι 925 και πέτρες ζιργκόν. Έτσι, με την καθοδήγηση της Ιλεάνας Μακρή σε κάθε βήμα της διαδικασίας, η The Love Collection άρχισε σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα.” 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here