ΕΚ Jewelry: Κοσμήματα “ντυμένα” με πολύτιμες πέτρες & περίτεχνα σχέδια

ΕΚ Jewelry: Κοσμήματα
EK Jewelry

Εδώ και 25 χρόνια, η εταιρεία κοσμημάτων EK Jewelry, δημιουργεί μοναδικά κομμάτια που αντικατοπτρίζουν την αφοσίωσή της στην δεξιοτεχνία. Το αποτέλεσμα, μέσα από ένα κράμα παραδοσιακών και μοντέρνων details, είναι διαχρονικά κοσμήματα “ντυμένα” με χρυσό και υψηλής ποιότητας πολύτιμους λίθους που ανταποκρίνονται άριστα σε κάθε στιγμή της ημέρας. Αντλώντας έμπνευση από την μαγεία των γιορτών, η ΕΚ Jewelry παρουσίασε μια σειρά με κοσμήματα που θα αναδείξουν τη λαμπερή πλευρά σου.

ΕΚ Jewelry, Photo: Nικόλ Μπαρτζώκα. Fashion Stylist: Παναγιώτης Πανουκλιάς. Makeup Artist: Zefi Siatou. Model: Ιna Palama

Συνδυάζοντας minimal με λαμπερές πινελιές

Δημιουργός της εταιρείας EK Jewelry, η Ειρήνη Κωνσταντινοπούλου, μέσα από μια πορεία 27 χρόνων, δεν ήθελε να μιμηθεί. Ήθελε να χαράξει την δική της πορεία. Να δημιουργήσει κομμάτια που απευθύνονται σε όσες αγαπούν τον μινιμαλισμό και τις λιτές γραμμές. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, που είναι το συστατικό της επιτυχίας, τα κοσμήματα EK Jewelry σε προσκαλούν στο μονοπάτι της “ήσυχης πολυτέλειας”. Οι minimal γραμμές διανθίζονται με προσεγμένες, λαμπερές πινελιές δημιουργώντας κοσμήματα που φοριούνται σε ειδικές περιστάσεις μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

ΕΚ Jewelry, Photo: Nικόλ Μπαρτζώκα. Fashion Stylist: Παναγιώτης Πανουκλιάς. Makeup Artist: Zefi Siatou. Model: Ιna Palama

Οccasion jewelry

Πλημμυρισμένη από γιορτινά vibes, η ΕΚ Jewelry, δημιούργησε μια σειρά με κοσμήματα που θα αναδείξουν την ακαταμάχητη γοητεία σου. ‘Εχοντας πολυετή εμπειρία, σεβασμό στο κόσμημα και στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, κάθε κομμάτι ενισχύει την πηγαία λάμψη που κρύβεις.

Δημιουργίες σε λευκό, κίτρινο και ροζ χρυσό, ντυμένες με πολύτιμες πέτρες σε περίτεχνα σχέδια αντανακλούν ακαταμάχητη γοητεία. Τα occasion jewelry, προσδίδουν ένα touch λάμψης και αποπνέουν μια θελκτική διάθεση. Εσύ διάλεξε την περίσταση και η EK Jewelry θα διαλέξει το κατάλληλο χειροποίητο κομμάτι για τη δική σου προσωπικότητα και το δικό σου στιλ.


Photographer: Nικόλ Μπαρτζώκα

Fashion Stylist: Παναγιώτης Πανουκλιάς

Makeup Artist: Zefi Siatou

Model: Ιna Palama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here