Επτά πόλεις, επτά τσάντες και ένα διάσημο ιταλικό όνομα

Ο οίκος Versace περήφανα παρουσιάζει

Σαν διεθνές landmark για τον κόσμο της μόδας, το ιταλικό fashion house βάζει μια άσκηση έμπνευσης και καλεί τους θαυμαστές του να ανατρέξουν νοερά σε επτά πόλεις που κάνουν τη φαντασία τους να καλπάζει. Αποστολή τους η δημιουργία επτά παραλλαγών του μοντέλου της τσάντας Palazzo Empire σε μια limited edition που κάνει το γύρο του κόσμου.

Το έργο Seven Bags for Seven Cities είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός σχεδίου και για το project αυτό ο οίκος Versace κάλεσε ανθρώπους από όλους τον κόσμο να τον βοηθήσουν να σχεδιάσει επτά αποκλειστικές τσάντες που θα εκπροσωπούσαν τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου: το Πεκίνο, το Παρίσι, το Χονγκ Κονγκ, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη, το Σάο Πάολο και το Τόκιο.

versace_7_bags_7_cities_sao_paulo

Οι συμμετέχοντες μπορούν να προτείνουν το τοπίο ή αξιοθέατο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο έκανε αυτή την πόλη μοναδική. Φωτογράφησαν αυτό το σημείο της, το έστειλαν στον οίκο και το σχεδιαστικό team τις εξέτασε όλες προσεκτικά για να καταλήξει στα επτά τελικά σχέδια. Έπειτα οι φωτογραφίες των νικητών ενσωματώθηκαν στην τσάντα Palazzo Empire δημιουργώντας επτά ξεχωριστά μοντέλα που γεννήθηκαν χάρη στην αγάπη ανδρών και γυναικών που νιώθουν συνδεδεμένοι με αυτά τα μέρη.

Εκτός από την χαρά της επιλογής οι επτά νικητές θα κερδίσουν και ένα ταξίδι στο Μιλάνο για να παρακολουθήσουν το σόου Versace για την Άνοιξη 2017, ενώ ένας περιορισμένος αριθμός από τσάντες θα διατεθεί και σε επιλεγμένες μπουτίκ σε όλο τον κόσμο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here