Έξυπνα tips για να φαίνεστε ψηλή ακόμη και με flat

 

Πανέμορφα τα καινούρια ανοιξιάτικα flats, αλλά δεν θα λέγαμε και όχι σε μερικά μικρά styling tricks που θα σας κάνουν να δείχνετε ψηλότερα σε αυτά!

Όταν ακόμη και η Victoria Beckham, που είχε κάνει την περίφημη δήλωση ότι “δεν μπορεί να συγκεντρωθεί σε ίσια παπούτσια”, έκανε στην άκρη τα στιλέτο της για χάρη της άνεσης και των flats, εμείς σίγουρα μπορούμε να τα δοκιμάσουμε χωρίς να θυσιάσουμε το στιλ (και το ύψος) μας. Να πως θα το καταφέρουμε:

1. Μονοχρωματικά looks

Tip: Όποιος φοράει το ίδιο χρώμα από την κορυφή μέχρι τα νύχια δεν έχει ανακαλύψει μόνο ένα από τα μεγαλύτερα νέα trends, αλλά και τον τρόπο να δείχνει πιο ψηλός και αδύνατος. Σας φαίνεται μήπως βαρετό; Φτιάξτε ένα σύνολο που να αποτελείται από ρούχα διαφορετικών υλικών και υφασμάτων.

milan-fashion-week-fall-2015-street-style-adam-katz-sinding-21

2. Ανοιχτά παπούτσια

Όσο ωραία και αν είναι τα ankle boots που τόσο αγαπάμε, δυστυχώς κάνουν το πόδι να δείχνει πιο κοντό. Αν θέλετε να δώσετε την εντύπωση του ύψους, προτιμήστε παπούτσια με ανοιχτή την φτέρνα ή διαφορετικά φροντίστε ώστε τα παπούτσια και το παντελόνι να έχουν το ίδιο χρώμα.

MTIyMjM1MjM1NjAwMzM2Mzk2

3. Υψηλή μέση

Τα υψηλόμεσα παντελόνια ή φορέματα με τονισμένη την τάλια δημιουργούν την εντύπωση των ατελείωτων ποδιών, ειδικά για όσους έχουν ήδη μακριά πόδια ανεξαρτήτως ύψους.

London Fashion Week Street Style leather bomber jacket Style Barista

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here