Gucci Together: Το γλυκό μήνυμα των Χριστουγέννων

Gucci Together

Αφήνοντας πίσω μια υπερβολή που δεν εκφράζει την σημερινή εποχή ο οίκος Gucci επιστρέφει σε ρεαλιστικά πρότυπα και εικόνες υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Sabato De Sarno. Το όραμα του νέου δημιουργικού διευθυντή του οίκου για την καμπάνια Gucci Together, μοιάζει με συνάντηση σε φιλικό σπίτι. Η πιο μαγική εποχή του χρόνου μας φέρνει κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανυπομονούμε για ζεστές αγκαλιές και χαμόγελα. Στιγμές που μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία για την χρονιά που έρχεται.

Στο επίκεντρο δεσπόζουν οι επιβλητικές τσάντες Gucci με μεταλλικές λεπτομέρειες και διακόσμηση που δίνει λάμψη στα σύνολα μας. Τα αξεσουάρ μπορούν με μια απλή κίνηση να απογειώσουν ένα look και να δείχνουμε υπέροχες στις βραδινές μας εξόδους. Η down-to-earth προσέγγιση του De Sarno δείχνει πως έχει “ακούσει” τα θέλω των γυναικών και τα έχει ενστερνιστεί με απόλυτο σεβασμό. Αποτινάσσοντας την ματαιότητα γιορτάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό.

Gucci Together

Cozy Christmas

Η καμπάνια Gucci Together έχει την οικειότητα μιας οικογενειακής φωτογραφίας. Ο Anthony Seklaoui “κλίκαρε” τα μοντέλα Giselle Norman, Hyun Jun Kim, Kristen Coffey και Marilou Hanriot σε στιγμιότυπα τόσο αληθοφανή που νιώθουμε πως θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην θέση τους. O stylist Alastair McKimm και ο art director Riccardo Zanola έστησαν ένα πάρτυ για τους καλούς τους φίλους και μας καλούν με εγκαρδιότητα.

Ταυτιζόμαστε με αυτό που βλέπουμε, με την κομψότητα και την χαλαρή διάθεση. Θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το κλίμα της χαράς. Η επιτυχία είναι πως μας “βάζει” στην εικόνα, μας καλωσορίζει στον γιορτινό του κόσμο. Μια ανοιχτή πρόσκληση στο νέο όραμα Gucci που αγκαλιάζει το “μαζί” αναδεικνύοντας την μοναδικότητα μας.

Gucci Together Campaign, Kendall Jenner & Bad Bunny

To travel is to live

Η ιστορία του οίκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ταξιδεύειν. Ο ιδρυτής του δούλευε στο διάσημο Savoy Hotel του Λονδίνου ως αχθοφόρος παρατηρώντας και θαυμάζοντας τις πολυτελείς βαλίτσες των ευκατάστατων πελατών. Οι βαλίτσες Gucci Vagileria μας συντροφεύουν στις αποδράσεις μας μικρές ή μεγάλες με απαράμιλλο στυλ.

Στην φετινή καμπάνια, το supermodel Kendall Jenner και ο σύντροφος της Bad Bunny ποζάρουν σε ένα αεροδρόμιο με ανέμελο mood. Ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που χαίρεται την αγάπη και την ζωή μας μεταφέρει την θετική του ενέργεια. Η μικρή ανάπαυλα των χειμερινών διακοπών μας ανανεώνει. Μας γεμίζει με εικόνες, περιπέτειες και γλυκιές αναμνήσεις. Αυτό είναι το νόημα των Χριστουγέννων. Να έρθουμε κοντά και να δώσουμε αξία σε κάθε στιγμή.


Φωτογραφίες, Anthony Seklaoui for Gucci.

Κείμενο, Πηνελόπη Παπανικολάου.

@pinelopi_papanikolaou

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here