Η αρετουσάριστη plus-size καμπάνια της Missguided

 

Η φυσική ομορφιά είναι πάντα ωραιότερη

Πόσο ωραίο είναι σε μια κοινωνία που όλοι έχουν βαλθεί να κριτικάρουν τους πάντες και τα πάντα, να υπάρχουν άνθρωποι, εταιρίες και κινήματα που στοχεύουν στην ανάδειξη της θετικής εικόνας για το σώμα και τον άνθρωπο; Αυτήν ακριβώς την ιδεολογία έχει υιοθετήσει το brand ένδυσης από την Αγγλία, Missguided, που για το φετινό Φθινόπωρο/Χειμώνα λάνσαρε μία plus size καμπάνια, εντελώς αρετουσάριστη, με πρωταγωνίστρια την Barbara «Barbie» Ferreira.

H Ferreira, ένθερμη υποστηρίκτρια της θετικής εικόνας του σώματος, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την καμπάνια και αναδεικνύει τη συλλογή γεμάτη αυτοπεποίθηση κι ενθουσιασμό. «Μου άρεσε η συνεργασία με τη Missguided για αυτήν τη νέα καμπάνια. Τα ρούχα είναι ένα statement και ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν τη συλλογή. Η Missguided δεν αποκλείει της ομορφιά κανενός και προσφέρει ένα εύρος σαν κανένα άλλο. Τα ρούχα είναι ατρόμητα και σε μερικά νούμερα παραπάνω», δήλωσε η Ferreira.

Το brand, από τη μεριά του, σχολίασε «Το να δείχνεις sexy και το να μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου είναι δικαίωμα, όχι πολυτέλεια».

Για τη Ferreira, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά, που φωτογραφίζεται χωρίς την προσθήκη ρετούς στο σώμα της. Το 19χρονο μοντέλο αρνείται την επεξεργασία του σώματός της με Photoshop ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία της μόδας αντιμετωπίζει τις γυναίκες με καμπύλες.

 

Από την Νατάσσα Σχοινά 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here