Η H&M αποκαλύπτει τη νέα της συνεργασία με τον σχεδιαστή Erdem

 

Ο Baz Luhrmann θα διηγηθεί την ιστορία

Σήμερα η Η&Μ ανακοίνωσε το μεγάλο της μυστικό: η επόμενη αποκλειστική συνεργασία της με τον σχεδιαστή θα είναι με τον ERDEM, τον δημοφιλή με έδρα το Λονδίνο που λατρεύουν τόσο οι διασημότητες όσο και οι ειδικοί της μόδας. Η H&M επίσης μας αποκάλυψε ότι ο οραματιστής δημιουργός ταινιών Baz Luhrmann θα δώσει σάρκα και οστά στη συλλογή μέσα από τη μοναδική του αφήγηση.

Ο  Erdem σχεδίασε για την Η&Μ μια ολοκαίνουρια συλλογή για γυναίκες και, για πρώτη φορά, μια συλλογή για άνδρες. Ο Erdem πιστεύει στη δύναμη της ομορφιάς, ανατρέχοντας σε ιστορικές αναφορές και προσωπικές αφηγήσεις σε κάθε κομμάτι που δημιουργεί. Στη συλλογή ERDEM x H&M θα ενσωματώσει και θα ερμηνεύσει εκ νέου σχεδιαστικά θέματα μερικών από τις δημοφιλέστερες συλλογές του παίζοντας με τα μοτίβα, τα υφάσματα, και την αριστοτεχνική δεξιοτεχνία που τον έκαναν γνωστό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την Η&Μ και που θα εξερευνήσω τα όρια της δουλειάς πάνω σε μια εντελώς καινούρια κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης μιας ανδρικής συλλογής, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ στο παρελθόν. Είναι επίσης συναρπαστικό που θα συνεργαστώ με τον Baz Luhrmann, έναν από τους σημαντικότερους αφηγητές της εποχής μας”, λέει ο Erdem.

«Για μένα η μόδα έχει πάντα να κάνει με κάτι περισσότερο από μόνο ρούχα. Είναι μια μορφή έκφρασης, μια ανεξάρτητη καλλιτεχνική μορφή. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον ERDEM και την Η&Μ για να αποκαλύψω την ιστορία αυτής της μοναδικής συλλογής”, λέει ο Baz Luhrmann.

ERDEMxHM_announcementportrait_lowres

«Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε να συνομιλούμε με τον Erdem για τη συνεργασία, με συνεπήρε το όραμά του.  Για τη συλλογή ERDEM x H&M δημιούργησε έναν μαγευτικό κόσμο γεμάτο ομορφιά, γοητεία και πλούσιες λεπτομέρειες. Υπάρχουν ξεχωριστά κομμάτια που θα θέλετε να φοράτε μια ζωή”, λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της Η&Μ.

Η συλλογή ERDEM x H&M θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα και στα hm.com από τις 2 Νοεμβρίου!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here