Η Karlie Kloss επιστρέφει στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

 

Εντυπωσιακό comeback στην Σαγκάη

Οι φήμες ότι η Karlie Kloss θα “περπατούσε” και πάλι για την Victoria’s Secret κυκλοφορούσαν ήδη εδώ και καιρό, μια που οι φωτογράφοι την είχαν ανακαλύψει να συμμετέχει σε ένα από τα κάστινγκ για το σόου την προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα όμως η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την ίδια που ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από το 2014 με τη λεζάντα: “Θα σας δω στη Σαγκάη”.

679ecdc2aed08ce771e68f9ef47e4ea8

H εταιρεία εσωρούχων έχει ζητήσει ήδη από την 25χρονη Αμερικανίδα ύψους 1,88 τέσσερις φορές να καταπλήξει για χάρη της τους θεατές των σόου της. Το 2015 όμως ήταν η τελευταία φορά που τίναξε τα φτερά της για το διάσημο catwalk, μια που όπως είχε ανακοινώσει, ήθελε να κάνει ένα διετές διάλειμμα από τις επιδείξεις για να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

victoria-secret-fashion-show-today-161201-26_d3d872a91aaadf9f48c97b40ed29d15d.today-inline-large

Την προηγούμενη χρονιά παρακολούθησε τα τεκταινόμενα από μακριά, δηλώνοντας στενοχωρημένη που το έχασε στο Instagram και στέλνοντας χαιρετισμούς στις συναδέλφους της. Τώρα όμως είναι η ώρα για ένα comeback.

Η αναμετάδοση στην αμερικάνικη τηλεόραση θα γίνει στις 28 Νοεμβρίου, ωστόσο η ακριβής ημερομηνία του σόου δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Οι προετοιμασίες βέβαια καλά κρατούν στη μακρινή Σαγκάη, μια που αυτές τις ημέρες αποφασίστηκε ποιοι Άγγελοι θα φορέσουν και φέτος τα λαμπερά φτερά. Μαζί με την Karlie Kloss λοιπόν θα παρελάσουν οι Alanna Arrington, Βarbara Fialho, Bella Hadid, Bruna Lírio, Cindy Bruna, Daniela Braga, Devon Windsor, Dilone, Gigi Hadid, Georgia Fowler, Grace Bol, Herieth Paul, Grace Elizabeth, Irina Sharipova, Jourdana Phillips, Julia Belyakova, Karlie Kloss, Kelly Gale, Leomie Anderson, Liu Wen, Lameka Fox, Leila Nda, Leomie Anderson, Maria Borges, Maggie Laine, Ming Xi, Sanne Vloet, Sui He, Zuri Tibby, Xiao Wen Ju και κάποια νέα ονόματα ως newcomers, όπως η Aiden Curtiss, η Alécia Morais, η Amilna Estevao και δέκα περίπου ακόμη πανέμορφα μοντέλα που θα θαυμάσουμε το φθινόπωρο στην πασαρέλα!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here