Η νέα πρέσβειρα του οίκου Chanel έχει χολιγουντιανά γονίδια

Η δεκαπεντάχρονη Willow Smith μπαίνει δυναμικά στην βιομηχανία της μόδας

Έφηβη τραγουδίστρια, συνθέτης, ηθοποιός και κυρίως trendsetter, η Willow Smith επιλέγει τον οίκο Chanel από το 2013 για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Το 2014 ήταν η χρονιά που γνώρισε από κοντά τον Karl Lagerfeld όταν την φωτογράφησε για το αμερικάνικο έντυπο V, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη και στην πρώτη σειρά του show της Chanel για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2016/17 που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στο Grand Palais του Παρισιού.

Μια εγγυημένη θέση στο Front Row κάθε σόου της Chanel, καθώς και όλα τα νέα outfits που μπορεί να ονειρευτεί για τις εμφανίσεις της, είναι τα πρώτα άμεσα οφέλη για την Willow Smith. Το μέλλον διαγράφεται πολλά υποσχόμενο για την κόρη του Will Smith που στην ηλικία των 15 ανήκει στις νεότερες πρέσβειρες του οίκου μέχρι στιγμής, μαζί με την Lily-Rose Depp, που απέκτησε τον τίτλο αυτό στα 16, και ακολουθούν οι μεγαλύτερες Kristen Stewart και Blake Lively.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας Chanel έσπευσε φυσικά να κάνει και την σχετικά ανάρτηση στο Instagram με μία φωτογραφία της μαζί με τον σχεδιαστή της Chanel και την λεζάντα: “Ευχαριστώ τον Karl Lagerfeld και ολόκληρο το team της Chanel-Team, που με ανακήρυξαν την νέα πρέσβειρα της Chanel και επέκτειναν κατά αυτόν τρόπο την αντίληψη περί “ομορφιάς”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα.”

Η Willow είναι γνωστή εδώ και χρόνια σαν Trendsetter του Χόλιγουντ. Μόλις στα δέκα της κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι και βίντεο, και έκτοτε δείχνει ολοφάνερο το ενδιαφέρον της για την ηθοποιία και την μόδα, φροντίζοντας να κάνει πάντα ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Για την τελευταία επίδειξη του οίκου επέλεξε ένα γκριζομαύρο overall des Labels, το οποίο συνδύασε με ασπρόμαυρα παπούτσια και μαύρο τζάκετ, χωρίς να παραλείψει τα κομμένα γάντια και τα μαύρα γυαλιά ηλίου, φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld.

7d0881f0-c8a5-42c0-9785-cc64a640f4cf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here