Η Salty Bag ενώνει δυνάμεις με την WWF σε μια συνεργασία που αξίζει να στηρίξουμε

 

Με σκοπό να στηρίξει τη δράση του WWF Ελλάς, η ομάδα της Salty Bag δημιουργεί τη σειρά “Salty Bag x WWF”.

Πιστή στη φιλοσοφία της για εταιρική κοινωνική ευθύνη, η αγαπημένη ομάδα από την Κέρκυρα άντλησε έμπνευση από το έργο και το όραμα της περιβαλλοντικής οργάνωσης και δημιούργησε τη νέα σειρά της που περιλαμβάνει καθημερινές τσάντες, χρησιμοποιώντας όπως πάντα, παροπλισμένα πανιά ιστιοπλοϊκών σκαφών.

Η σειρά που έχει στόχο να εμπνεύσει την περιβαλλοντική ευαισθησία περιλαμβάνει duffle bag, mini shopper και pouches ενώ παράλληλα, καινοτομεί για άλλη μια φορά δίνοντας τους  ονόματα που  προέρχονται από τη λατινική ονομασία των ανέμων (Boreas, Eurus, Notos, Zephyrus).

mini-ascania-eurus_2

 

Στο πλαίσιο ενεργούς στήριξης των σκοπών του οργανισμού, 10% από την αγορά κάθε προϊόντος θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του έργου του WWF Ελλάς. Για την πρωτοβουλία αυτή, οι συνιδρυτές της Salty Bag δήλωσαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με το WWF Ελλάς! Θεωρούμε ότι στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας, η  συνέργεια αυτή,  μας παρέχει τη δυνατότητα να συνεισφέρουμε, μέσω των προϊόντων μας, σε δράσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.»

Η σειρά “Salty Bag x WWF” είναι ήδη διαθέσιμη στο e-shop της Salty Bag!

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα Salty Bag θα βρείτε στη σελίδα http://www.facebook.com/Saltybag. Για παραγγελίες επισκεφθείτε το e-shop www.saltybag.com ή στείλτε e-mail στο orders@saltybag.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here