Η τσάντα Dionysus της Gucci και οι χίλιες όψεις της πανκ φιλοσοφίας

 

Μέσα στο θαυματουργό μυαλό του Alessandro Michele όλα είναι εφικτά

Αναρωτιέστε εδώ τι σχέση μπορεί να έχει το κίνημα του punk με τις δημιουργίες Gucci; Κι όμως μεγάλη, μια που και τα δύο εκπροσωπούν την αίσθηση της ελευθερίας και χρησιμοποιούν την ένδυση σαν προσπάθεια κατανόησης της ίδιας της προσωπικότητας, και αυτό για τον Alessandro Michele, Creative Director της Gucci, αποτελεί τον ορισμό του punk. Τελευταία ιδέα του πρωτοποριακού designer είναι να χρησιμοποιήσει την δημοφιλή τσάντα Dionysus για να μας κάνει να πειραματιστούμε λιγάκι με την έννοια της αναρχίας.

Ποια είναι η ιδέα της Gucci; Δημιουργώντας μια νέα υπηρεσία Do it Yourself το ιταλικό label μας δίνει τώρα τη δυνατότητα στον καταναλωτή να αφήσει τη δημιουργικότητά του ελεύθερα. Οι επιλογές μέσα από τον ανεξάντλητο κήπο που έχει οραματιστεί το χαρισματικό μυαλό του Alessandro Michele είναι πολλές: μπορεί κανείς να βάλει φίδια να σέρνονται νωχελικά πάνω στις τσάντες ή πεταλούδες να ξεκουράζονται πάνω σε δέρμα της επιλογής του πελάτη – από κροκόδειλο μέχρι πύθωνα.

pr_450520_k5d2n_8514patches

Σίγουρα όσοι υπερασπίζονται τη ζωή των άγριων ζώων θα έχουν αντιρρήσεις, όχι όμως και για τις υπόλοιπες δυνατότητες διακόσμησης με μονογράμματα, λεπτομέρειες και μια παλέτα τόσο όμορφη όσο και το ουράνιο τόξο. Με το Μιλάνο και την μπουτίκ της Via Montenapoleone γίνεται η αρχή. Εκεί θα μπορεί κανείς σε λίγο να παρέμβει εικαστικά όχι μόνο στην συγκεκριμένη τσάντα αλλά και στα αθλητικά παπούτσια Ace και στο δημοφιλές μοντέλο Princetown.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here