Τα Maxi Belts της άνοιξης έφτασαν

 

…και κάτι μας λέει ότι θα γίνουν το αγαπημένο μας αξεσουάρ! 

The Story: Σίγουρα το μυαλό σας πηγαίνει σε 1970’s supersize ζώνες με χίπικη αισθητική, αλλά εδώ πρόκειται για κάτι εντελώς καινούριο και διαφορετικό. Το it accessory της εποχής είναι μεγάλο σε μήκος και όχι σε φάρδος, φτάνει μάλιστα μέχρι τον αστράγαλο και μπορεί να μην είναι flower power, αλλά μια rock κατάσταση δημιουργεί την δημιουργεί, με θηλυκό άγγιγμα πάντα.

Το είδαμε: στην πασαρέλα του Alexander McQueen, στην ανερχόμενη στυλίστρια από τη Ρωσία Anya Ziourova, και στον δρόμο σε όλο και περισσότερες τολμηρές διεθνώς.

alexander-mcqueen-rtw-fw17-08

Έτσι θα το φορέσετε: Είτε είναι δετή είτε με κανονικές τρύπες, η ζώνη maxi φοριέται κανονικά στην τάλια, διαφορετικά θα καταλήξει να είναι υπερβολικά μακριά και να σέρνεται, πράγμα που δεν το θέλετε και δεν δημιουργεί την όμορφη σιλουέτα που μας αρέσει – και αυτό το θέλουμε ακόμη λιγότερο!

nyfw-new-york-fashion-week-recap-big-report-trend-trends-instyle-super-long-belt

Ταιριάζει με χυτά υφάσματα, όπως μεσαίες πλισέ φούστες ή φαρδιά παντελόνια σε ανδρική γραμμή. Συνδυάζεται με στενά μπλουζάκια, και ένα μεσάτο σακάκι, αλλά αν θέλετε κάτι ακόμη πιο cool μπορείτε αντί να περάσετε τη ζώνη από τις τρύπες απλώς να την δέσετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here