Ο Brooklyn Beckham στα νέα οικολογικά γραφεία της PULL&BEAR

 

Διάσημος καλεσμένος με “πράσινη” ταυτότητα

Ο Brooklyn και η Pull&Bear μοιράζονται κοινές αξίες – νεανικότητα, δημιουργικότητα, δέσμευση στην κοινωνία και το περιβάλλον και κοσμοπολίτικο πνεύμα. Επομένως, δεν υπάρχει κανείς καταλληλότερος να γίνει ο επίτιμος καλεσμένος στο σπίτι της Pull&Bear, στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν με τα υψηλότερα κριτήρια οικολογικής διαχείρισης, και να υποδεχθεί όλους αυτούς που έχουν συμβάλει στην επιτυχημένη 25χρονη πορεία του brand.

Jump barriers and be in the right place” (Πέρασε τα εμπόδια για να βρεθείς στο σωστό μέρος) είναι το μήνυμα αυτού του ταξιδιού, στην καρδιά της Pull&Bear. Είναι ένα μήνυμα για τον καθένα να ξεπεράσει τα δικά του όρια και να κερδίσει τη θέση του στον κόσμο. Η πορεία του Brooklyn Beckham ξεκινά στους δρόμους του Λονδίνου, απ’ όπου ετοιμάζεται να ταξιδέψει –μαζί με το skateboard του- και να πάει στην Ισπανία, για τα εγκαίνια του καταστήματος της Pull&Bear for&from στην πόλη Ferrol, πολύ κοντά στα κεντρικά γραφεία. Το κατάστημα θα διαθέτει είδη από παλιότερες κολεξιόν σε μειωμένες τιμές και τη διαχείρισή του έχουν άνθρωποι με αναπηρία σε συνεργασία με τον κοινωνικό οργανισμό COGAMI (Galician Association for the Disabled).

Ο στόχος του οργανισμού είναι η πλήρης ενσωμάτωση των ανθρώπων με αναπηρία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής, προστατεύοντας και προωθώντας τα δικαιώματά τους, διεκδικώντας κοινωνική αλλαγή, ενθαρρύνοντας τις συνεργασίες και παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Μετά την επίσκεψη αυτή, ο Brooklyn θα μεταβεί στην πόλη Narón (A Coruña) για να εγκαινιάσει και να αποκαλύψει τα νέα κεντρικά γραφεία της Pull&Bear. Το κτίριο έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο φυσικό τοπίο αλλά και να μειώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μέσα από συστήματα διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, ελέγχου ποιότητας αέρα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Ειδικότερα, στα νέα γραφεία περιλαμβάνονται 30.000 τμ κήπος με μεγάλη βιοποικιλότητα, ως συνέχεια στο δάσος που τον περιβάλλει, χώρος ελεύθερος για τους εργαζόμενους.

Πίσω από τις πόρτες του #PULLANDBEARHOUSE στη Narón, το brand θα συγκεντρώσει περισσότερους από 1.000 καλεσμένους από την Ισπανία και το εξωτερικό, σε μια εκδήλωση – μουσικό φεστιβάλ. Εκπρόσωποι από τη βιομηχανία της μόδας, τον πολιτισμό και τις τέχνες, εργαζόμενοι της Pull&Bear από όλο τον κόσμο, καθώς και προμηθευτές και φίλοι του brand, θα γιορτάσουν μαζί τα 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας, και θα μοιραστούν ένα στόχο: “JUMP BARRIERS AND BE IN THE RIGHT PLACE”.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here