Ο οίκος Lanvin βρήκε τη νέα του σχεδιάστρια

Μία διάδοχος με δυσπρόφερτο όνομα και ξεχωριστό ταλέντο

Ο οίκος Lanvin και ο Alber Albez χώρισαν μετά από 14 χρόνια και επίσημα τους δρόμους τους από τον Οκτώβριο του 2015. Έτσι ακόμη και στην Εβδομάδα Μόδας που έκλεισε πριν λίγες μέρες στο Παρίσι το fashion house παρουσίασε την χειμερινή συλλογή του χωρίς καλλιτεχνικό διευθυντή. Φαίνεται όμως ότι η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό, μια που τώρα ανακοινώθηκε ότι η Bouchra Jarrar ανέλαβε την πολυπόθητη θέση και μαζί την αποστολή να αρχίσει αμέσως την ετοιμασία της καλοκαιρινής συλλογής του 2017.

photo-22-photos-du-defile-bouchra-jarrar-haute-couture-automne-hiver-2015-2016_5375147

Ποια είναι η κυρία Jarrar; Η 46χρονη Γαλλίδα με τις μαροκινές ρίζες έχει εργαστεί ήδη στα ατελιέ των Jean Paul Gaultier, Balenciaga και Christian Lacroix, ενώ από το 2010 σχεδιάζει πλέον τις συλλογές του δικού της προσωπικού fashion label. Βέβαια, σε αντίθεση με τον προκάτοχό της, θα είναι αρχικά τουλάχιστον υπεύθυνη μόνο για την γυναικεία συλλογή του οίκου.

“Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι μου επιτρέπεται να προωθήσω το στιλ Lanvin. Η εργασία μου στον οίκο θα μου δώσει τη δυνατότητα να επεκτείνω την δημιουργικότητά μου και σε άλλους τομείς, κάτι που πάντοτε επιθυμούσα. Στόχος μου είναι να προσφέρω στον Lanvin αρμονία και συνέπεια στο κομμάτι της γυναικείας μόδας”, δήλωσε η σχεδιάστρια.

Δημιουργία από την συλλογή Υψηλής Ραπτικής της Jarrar για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 15-16. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here