Οι μικρές αδερφές Kardashian επεκτείνονται

 

Στην συλλογή τους προστίθενται τώρα και τσάντες

Οι θαυμαστές των Kendall και Kylie Jenner μπορούν να ετοιμάσουν από τώρα τις κάμερες των κινητών τους γιατί οι νέες τσάντες που πρόκειται να λανσάρουν οι δύο αδερφές τον Αύγουστο αναμένεται ότι θα φωτογραφηθούν σαν τρελές στα social media. Μέχρι στιγμής η συλλογή των νεαρών Kardashian περιλάμβανε βέβαια μόνο ρούχα και παπούτσια, αλλά η ανταπόκριση του κοινού υπήρξε τόσο μεγάλη που η επέκταση ήταν η λογική επιλογή.

Τα 18 νέα μοντέλα από τσάντες ποικίλουν σε σχήμα και υλικά, και μπορεί μεταξύ τους να βρει κανείς μέχρι και δέρμα κροκόδειλου, αν και και για την Kylie Jenner το πιο ενδιαφέρον στοιχείο ήταν η ποικιλία στα μεγέθη: “Μου άρεσε πολύ ότι παίξαμε με τα μεγέθη από mini μέχρι maxi”, δήλωσε. Αντίστοιχα η αδερφή της τονίζει: “Η συλλογή μας από τσάντες είναι απίστευτα μοντέρνα και ταιριάζει πραγματικά άψογα με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογή Kendall + Kylie, αλλά και με τη συλλογή παπουτσιών για το φθινόπωρο”.

Η συλλογή μετατράπηκε σε μόνιμη απασχόληση για την Kendall Jenner και την αδερφή της μόλις τον Ιανουάριο του 2016, αλλά δεν είναι το μοναδικό fashion project τους, καθώς συνεργάζονται και με τα labels των Pacsun και Topshop δημιουργώντας συχνά έκτακτες Capsule Collections.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here