Παρά την αποχώρηση της Alessandra Facchinetti, η Tod’s συνεχίζει

Με τόσες αποχωρίσεις το τοπίο της μόδας θα είναι πολύ διαφορετικό τους επόμενους μήνες…

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την φετινή χρονιά και δεν σταματάμε να ακούμε για αποχωρήσεις μεγάλων ονομάτων από διάσημους οίκους, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δε φαίνεται να έχει τέλος. Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκεται η Alessandra Facchinetti που από το 2013 είχε αναλάβει το ρόλο της creative director του οίκου Tod’s και στις αρχές του μήνα έφτασαν τα νέα για την παραίτησή της.

Παρά το όχι ιδιαίτερα μεγάλο χρονικό διάστημα που είχε στη διάθεσή της, κατάφερε να δώσει στο brand έναν αέρα κομψότητας και άνεσης ενώ με τη συνεργασία της με τη στιλίστρια Caroline Issa κατάφερε να αυξήσει την προβολή και τη δημοτικότητα της εταιρίας ειδικά στο κομμάτι ready-to-wear στα social media.

«Τώρα θα επικεντρωθώ σε άλλα projects που είχα βάλει στην άκρη για να μπορέσω να επιτύχω τις στρατηγικές της Tod’s. Ήταν τιμή μου να δουλέψω με αυτήν την καταπληκτική οικογένεια που βάζει την ισότητα, τη δεξιοτεχνία και την τελειότητα στο κέντρο της επιχείρησης» δήλωσε. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Diego και τον Andrea Della Valle που ηγούνται του οίκου και με τους οποίους, όπως η ίδια δήλωσε, θα παραμείνουν αγαπημένοι φίλοι.

To όνομα του “διαδόχου”  της Facchinetti ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.

Κείμενο: Νατάσσα Σχοινά

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here