Προφίλ: Giorgia Tordini, fashion influencer

 

Το νέο style-icon “βγαίνει” με ιταλική φινέτσα 

Πραγματικά, πόσο εύκολο είναι να αφήσει κανείς ως fashion lover την πόλη του Μιλάνου, τις αναρίθμητες μπουτίκ, το σχεδιαστικό κέντρο τόσων brands και κυρίως την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στην καρδιά της ιταλικής καρδιάς ακούγοντας κάθε χτύπο της σαν χορευτικό ρυθμό; “Έζησα στο Μιλάνο για 10 χρόνια και πραγματικά μπορώ να πω ότι σε αυτή την πόλη η κομψότητα είναι κάτι που βιώνεις καθημερινά στο δρόμο, όχι μόνο στις βιτρίνες”, όπως λέει η ίδια και είναι εύκολο να την πιστέψουμε. Κι όμως, η Giorgia Tordini, κατάφερε κάπως και πήρε την απόφαση, αλλά μάλλον το γεγονός ότι η νέα της πατρίδα είναι πλέον η Νέα Υόρκη, όπου μπορεί με τις ώρες να χαζεύει πανέμορφα vintage έπιπλα με τον Ιταλό αγαπημένο της Guido, έκανε τα πράγματα λιγάκι πιο εύκολα.

Βιογραφικό: Η Giorgia Tordini, είναι η μεγαλύτερη των τριών αδερφών Tordini (Giulia και Greta) που επίσης έχουν αναδειχθεί σε fashion icons της γειτονικής Ιταλίας. Το γεγονός ότι ο πατέρας τους εργαζόταν στον κλάδο της μόδας ως σχεδιαστής παπουτσιών έφερε την νεαρή Giorgia από νωρίς σε επαφή με τον κόσμο του σχεδίου. Μία επίσκεψη στο showroom του πατέρα της στο Μιλάνο ήταν αρκετή για να την πείσει ότι έπρεπε να γραφτεί οπωσδήποτε σε μία σχολή μόδας αμέσως μετά το σχολείο για να γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Αυτή η καριέρα κάποια στιγμή συνδυάστηκε με την καριέρα της creative consultant και σήμερα ζει πια μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, διευθύνοντας παράλληλα με τα άλλα της project και δύο δικές της συλλογές με το όνομα Rêve και Like My Mother.”Έχω βάλει αυτά τα labels για λίγο στην άκρη αυτό το διάστημα λόγω των μεγάλων αλλαγών που βιώνω τελευταία. Είμαι και εγώ άνθρωπος που θέλει να κάνει κάτι ή πολύ καλά ή καθόλου και επενδύω το 100% σε κάθε project, οπότε νομίζω πως τώρα δεν θα μπορούσα να τους αφιερώσω την προσοχή που απαιτούν”. Φυσικά διάφορα brands έχουν ενημερωθεί ήδη για την άφιξή της στη Ν. Υόρκη και της έχουν προτείνει να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση και την ανάπτυξη του brand image τους, οπότε σίγουρα έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από την Ιταλίδα που βάλθηκε να κατακτήσει και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Προς το παρόν αφήνουμε το αβίαστο chic των εμφανίσεων της να μας εμπνέει!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here