Πρόσκληση από τον οίκο McQueen

Άδραξε την ευκαιρία για δημιουργική έκφραση παίρνοντας μέρος στο δημιουργικό project McQueen Creators.

Θερμός υποστηρικτής της ομαδικής δημιουργικότητας, ο οίκος Alexander McQueen αναλαμβάνει δράση εν όψη κωρονοΐού. Πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε το λανσάρισμα της πλατφόρμας #McQueenCreators. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για δημιουργική έκφραση και απευθύνεται σε όλους εμάς που #μένουμε_σπίτι.

Άντλησε έμπνευση από τη δημιουργία Rose, δημιούργησε το δικό σου εικαστικό έργο, φωτογράφησε το, ανέβασε το στα social media και πάρε μέρος στο πρώτο εβδομαδιαίο project McQueen Creators του οίκου McQueen

Πάρε έμπνευση και δήλωσε συμμετοχή

Η πρωτοβουλία McQueen Creators στοχεύει στην προώθηση της συνολικής έκφρασης και της εικαστικής “συνομιλίας”. Ξεκινώντας από σήμερα, είμαστε όλοι καλεσμένοι να δοκιμάσουμε τα όρια της εικαστικής μας προσέγγισης. Και το κάνουμε αντλώντας έμπνευση από φωτογραφίες δημιουργιών McQueen που θα αναρτούνται τακτικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του οίκου. Το μόνο που χρειάζεται για να δηλώσουμε συμμετοχή, είναι να αναρτήσουμε το έργο μας στα social media. Υποχρεωτική είναι η κοινοποίηση του έργου στο @alexandermcqueen και η αναφορά του #mcqueencreators που φιλοξενεί ήδη τις πρώτες συμμετοχές. Όλα τα έργα θα αξιοποιηθούν με βασικό κριτήριο την αυθεντικότητα τους. Στη συνέχεια θα φιλοξενηθούν με αναρτήσεις στα social media του οίκου McQueen.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις οποίες καλείσαι να πάρεις έμπνευση για να λάβεις μέρος στο πρώτο project McQueen Creators.

Κάθε εβδομάδα κι ένα καινούργιο concept

Κάθε εβδομάδα θα ξεκινά ένα νέο concept που έχει στόχο να μας φέρνει πιο κοντά στη δημιουργική ομάδα και στους συνεργάτες του οίκου McQueen. Το πρώτο project σε καλεί να αντλήσεις έμπνευση από τη δημιουργία Rose που ολοκλήρωσε τη παρουσίαση της νέας χειμερινής συλλογής και από την εικαστική εγκατάσταση Roses που φιλοξενήθηκε στο open studio του Λονδρέζικου καταστήματος Alexander McQueen στη New Bond Street.
Για να λάβεις συμμετοχή στο πρώτο project McQueen Creators ανάρτησε το art work σου σε social media της αρεσκείας σου έως τη Δευτέρα 6 Απριλίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here