Το νέο application της Massimo Dutti έρχεται just in time για το φθινοπωρινό μας shopping

 

Η Massimo Dutti λανσάρει μια νέα εκδοχή του online καταστήματός της και για να το γιορτάσει, προσφέρει στους πελάτες της έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές μέσω του νέου App!

Η νέα εφαρμογή της Massimo Dutti σχεδιάστηκε με σκοπό να βελτιστοποιήσει τη χρηστικότητα και τη φιλικότητα προς τους χρήστες, δηλαδή… προς εμάς! Με την εγγραφή, ο χρήστης μπορούμε να δημιουργήσουμε τον προσωπικό μας λογαριασμό πιο γρήγορα, συμπληρώνοντας μόλις τέσσερα πεδία. Μέσα στο site, η δομή είναι πιο απλή: HOME-ΑΡΧΙΚΗ | MENU |SCAN-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ |YOUR ACCOUNT-Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Σimage001ΟΥ.

Η εφαρμογή έχει κάθετη περιήγηση, όπου στην πρώτη κατηγορία περιεχομένων πάντα εμφανίζονται οι τελευταίες τάσεις σχετικά με το brand: φωτογραφίες καμπάνιας, ειδικές κολεξιόν, νέα προϊόντα και μας δίνουν την πλήρη εικόνα των trends όπως την θέλουμε, άμεσα και εμπεριστατωμένα! Οι πληροφορίες σε αυτή την κατηγορία χωρίζονται σε WOMAN-ΓΥΝΑΙΚΑ, MAN-ΑΝΔΡΑΣ, B&G-ΠΑΙΔΙΑ, Special Collections-Ειδικές Κολεξιόν και PAPER-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Όταν μετά αποφασίσουμε να περιηγηθούμε στις κατηγορίες προϊόντων, τα περιεχόμενα εμφανίζονται πιο απλά και ο τρόπος εμφάνισης μπορεί να αλλάξει. Με τεχνολογία touchscreen, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα, να μεγαλώσουμε τις εικόνες, να δούμε τα διαθέσιμα χρώματα, ακόμα και να ζητήσουμε ενημέρωση όταν ένα προϊόν γίνεται ξανά διαθέσιμο. Η ενημέρωση σχετικά με το brand είναι επίσης πιο ευδιάκριτη, με κάθετη περιήγηση, ενώ μπορούμε μπορεί να αγοράσουμε προϊόντα που παρουσιάζονται στα looks και να δούμε διάφορες επιπλέον και ειδικές πληροφορίες όπως videos.

Τέλος, οι πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, σε μόνο επτά βήματα ή αλλιώς μέσα σε … 15 μόλις δευτερόλεπτα! Μετά την αγορά, έχουμε πλήρη πρόσβαση στην παραγγελία μας, μπορούμε να την αλλάξουμε ή να ρωτήσουμε για οτιδήποτε χρειάζεται. Το φθινόπωρο ξεκινά με τα καλύτερα νέα μόδας και τεχνολογίας!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here