Το ντεμπούτο της Stella McCartney στην ανδρική μόδα

 

Ένα πείραμα με αθλητικό χαρακτήρα και (αρκετά) βέβαιο αποτέλεσμα 

Έχει ήδη αφήσει ιστορία στο χώρο του women’s wear με κομμάτια που έχουν φορέσει διάσημες και μη απ’ όλον τον κόσμo. Έξι χρόνια πριν, το 2010, έκανε το ντεμπούτο της στο children’s wear κι έκτοτε πολλές celebrity moms, όπως η Angelina Jolie, το επιλέγουν για τα παιδιά τους ενώ, παράλληλα, με τη συνεργασία της με την Adidas έχουν προκύψει μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα athleisure styles που έχουμε θαυμάσει στο στιλιστικό «σύμπαν».

Τώρα, η διάσημη designer, Stella McCartney, και κόρη του γνωστού τραγουδιστή, μουσικού και ιδρυτικού μέλους των Beatles, Paul McCartney, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσει και τον ανδρικό πληθυσμό (από στιλιστικής σκοπιάς μιλώντας), επεκτείνοντας το brand της και στο τομέα του menswear. Πληροφορίες δε, λένε ότι το men’s wear volley θα είναι ένα από τα πρώτα στη λίστα της.

Παρόλο που πρόκειται για την πρώτη ανδρική κολεξιόν που λανσάρει, δεν είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με αυτό το κομμάτι της μόδας. Στα πρώτα της βήματα, άλλωστε, και πριν γίνει creative director της Chloé, μαθήτευσε υπό τον ράφτη του διάσημου μπαμπά της, Edward Sexton, στο Savile Row.

Η στιγμή που θα αποκαλυφθεί το νέο της στιλιστικό τόλμημα λέγεται ότι θα είναι η κολεξιόν Spring/Summer 2017 και θα συμβεί τον Ιούνιο του ίδιου έτους, χωρίς ακόμα να ξέρουμε κάποια πληροφορία για την πόλη που θα το φιλοξενήσει. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, πάντως, ο Paul McCartney θα μπορεί πολύ σύντομα να φορέσει τα ρούχα της αγαπημένης του κόρης.

 

Από την Νατάσσα Σχοινά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here