Το πρώτο XXL στη Zara είναι γεγονός

To δημοφιλές brand επεκτείνει τα νούμερά του

Ο σάλος που έχει δημιουργηθεί από την εμφάνιση των καταστημάτων ZARA σε παγκόσμια κλίμακα είναι πραγματικά περιττό να αναφερθεί και ψέματα δε θα πούμε… βρίσκεται εδώ και χρόνια στη λίστα με τα αγαπημένα μας shopping spots. Τα φυσικά του καταστήματα λίγο πολύ είναι εύκολα προσβάσιμα όπου κι αν μένουμε και μας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα ρούχων σε προσιτές τιμές για να διαλέξουμε. Όσο για το e-shop, ποτέ δεν έχουμε μείνει παραπονεμένες από κάποια παραγγελία. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ένας περιορισμός στα νούμερα πάντα υπήρχε, κάτι που φαίνεται ότι ο ισπανικός κολοσσός επιτέλους σκοπεύει να αλλάξει.

Αυτήν την εβδομάδα, εντοπίσαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ένα πουκάμισο σε γαλάζιο χρώμα, το οποίο προς έκπληξή μας προσφέρεται μέχρι και σε XXL νούμερο. Μπορεί σαν γεγονός να μην ακούγεται πολύ συνταρακτικό αλλά για τα δεδομένα του brand σίγουρα είναι. Ποιος ξέρει; Ίσως βαδίσει στα χνάρια του Mango που με τη σειρά «Violeta by Mango» κάνει διαθέσιμα στο κοινό υπέροχα ρούχα σε μεγαλύτερα μεγέθη κι έτσι πλέον μπορεί να το επιλέξει κάθε τύπος γυναικείου σώματος, από τον πιο αδύνατο μέχρι τον πιο μεσογειακό.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας στο κομμάτι του sizing αλλά είναι πολύ πιθανό αυτό το πουκάμισο να μείνει στην ιστορία ως το ρούχο που οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης ολοκληρωμένης συλλογής XXL στο ZARA και τα λοιπά καταστήματα της οικογενείας.

 

Από την Νατάσσα Σχοινά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here