Τσαντάκια χαμαιλέοντες λανσάρει η Furla

Αρκεί μια αλλαγή στην πρόσοψη της τσάντας και δημιουργείτε όσα στυλ θέλετε

Πόσες φορές αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα της τσάντας πριν από ένα ταξίδι; Για την ακρίβεια των τσαντών, μια που πάντα θέλουμε να πάρουμε μία παραπάνω για να ταιριάζει με τα looks μας, μειώνοντας έτσι χώρο στη βαλίτσα μας. Σκεφτείτε τώρα που στο εξωτερικό είναι η περίοδος των φεστιβάλ, όπως η Coachella, που πολλοί ετοιμάζουν αποσκευές για να τα επισκεφθούν. Η Furla, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα με τις προσαρμοσμένες της προσόψεις για τις τσάντες της!

Το My Furla Play δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να μεταμορφώσει το αντίστοιχο τσαντάκι – βάση σε ένα νέο τσαντάκι αλλάζοντας απλώς την ειδικά προσαρμοσμένη πρόσοψη ανάλογα με το outfit ή την περίσταση. Σκεφτείτε το σαν τις παλιές συσκευές κινητών όπου αλλάζαμε την πρόσοψη ανάλογα με τη διάθεσή μας ή (ακόμη και) τα ρούχα μας! Έτσι είτε για πρωινή βόλτα στην παραλία είτε για το βραδινό πάρτι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο τσαντάκι και κανείς να μην πάρει είδηση πως στην ουσία με αυτό το τσαντάκι κυκλοφορούμε όλη μέρα! Βέβαια το τσαντάκι που χρησιμοποιείται ως βάση είναι μικρού μεγέθους, οπότε το περιεχόμενο πρέπει να αποτελείται από τα απολύτως απαραίτητα: χρήματα, κινητό τηλέφωνο, κλειδιά κι ένα δύο προϊόντα μακιγιάζ, όπως lipgloss και μάσκαρα.

Furla bags 3

Οι προσόψεις αυτές προσφέρονται σε κάθε χρώμα, pattern και τιμή, όπως και υλικά: δέρμα φιδιού, γούνα ή με μεταλλικές λεπτομέρειες. Αρκεί, λοιπόν, μία επίσκεψη στο online κατάστημα της Furla και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα του e-shop που αφορά το My Furla Play!

 

Από την Αντιγόνη Αδαμοπούλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here