Είναι τα σανδάλια Oran του οίκου Hermès το Hype του καλοκαιριού;

Οι fashion bloggers συμφωνούν ήδη 

Μπορεί να αποτελεί κλασικό σχέδιο, όμως το καλοκαίρι του 2016 κάνει το μεγάλο του comeback στα πόδια των διασημότερων fashionistas και bloggers: ο λόγος φυσικά για τα σανδάλια Oran του οίκου Hermès, τίποτα λιγότερο από τις (!) σαγιονάρες ανάμεσα στις σαγιονάρες. Εννοείται ότι κατασκευάζονται από δέρμα και απαραίτητη προϋπόθεση για να κάνουν τα βήματά μας να ξεχωρίζουν είναι το γράμμα Η που εκτείνεται κατά μήκος του ποδιού μαζί με την ορατή και χαρακτηριστική λευκή κλωστή των σχεδίων του γαλλικού οίκου.

Βέβαια η τιμή των 475 ευρώ τα καθιστά παράλληλα και από τις πιο πολυτελείς σαγιονάρες που μπορεί να φορέσει κανείς, ωστόσο τα κορίτσια της μόδας όπως η Kristina Bazan, η Elink Kling, η Pernille Teisbaek και πολλές άλλες δεν σταμάτησαν εκεί, σκεπτόμενες προφανώς ότι αυτό το ζευγάρι μπορεί να φορεθεί από το resort μέχρι ένα επαγγελματικό ραντεβού, και από τα ψώνια μέχρι το βραδινό ποτό.

 

Και λίγα info: Τα πολυπόθητα σανδάλια πήραν το όνομά τους από μία κωμόπολη στα δυτικά της Αλγερίας και οι ζεστές θερμοκρασίες της “πατρίδας” τους μαζί με την άριστη ποιότητα δέρματος που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους τα έχουν ήδη εκπαιδεύσει ώστε να είναι ιδανικά για περπάτημα τις ημέρες του καύσωνα χωρίς να κάνουν τα πόδια να υποφέρουν.

Άλλωστε το Maison Hermès υφίσταται από το 1837 και δεν θα επέτρεπε τέτοια λάθη, αν και το μεγάλο Comeback χρωστάει αρκετά και στην σημερινή καλλιτεχνική διεύθυνση της Nadège Vanhee-Cybulski και σίγουρα στην προϋπηρεσία της στις συλλογές των The Row, Céline και Maison Martin Margiela.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here