Μυστικά του styling για να δείχνετε πάντα καλοντυμένη

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά 

Πρωταθλήτρια του styling ή απλή ερασιτέχνης; Μερικές φορές για να ακούσεις κοπλιμέντα και να εισπράξεις βλέμματα θαυμασμού δεν χρειάζεται τεράστιο πορτοφόλι αλλά η αφιέρωση λίγης προσοχής στα μικρά σημεία που όμως είναι τόσο μα τόσο σημαντικά. Να πως θα δείχνετε πάντα ντυμένη καλά, ακριβά και σωστά:

Μικρές ατέλειες: Οι παρατηρητές όλα τα βλέπουν και όλα τα σημειώνουν, με πρώτες και καλύτερες κάποιες ατέλειες, όπως π.χ. μικρές τρύπες, ξηλωμένες ραφές στα μπατζάκια, φθαρμένες μύτες παπουτσιών, μπατζάκια που σέρνονται στο πάτωμα.

Ραφές και άλλα: Οι ραφές στο πίσω μέρος μίας φούστας με σκίσιμο ή σε μια καμπαρντίνα, όπως και οι ραφές στις τσέπες των καινούριων ρούχων καλό είναι να απομακρύνονται.

Ατμός: Το σωστό σιδέρωμα είναι το Α και το Ω μιας περιποιημένης εμφάνισης. Σκεφτείτε ότι η δουλειά μίας βοηθού ενός επαγγελματία στυλίστα αποτελείται κατά 50% από κουβάλημα τσάντας και 40% από σιδέρωμα με ατμό. Το steaming είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος για να εξαφανιστούν οι ζάρες, οπότε ένα καλό ατμοσίδερο είναι μία εξαιρετική περίπτωση. Θέλετε μια πιο οικονομική λύση; Κρεμάστε τα ρούχα σε μια κρεμάστρα όσο κάνετε ντους, έχει το ίδιο σχεδόν αποτέλεσμα!

IMG_0827

Τακούνια: Πόσο ενοχλητικός ο ήχος του μεταλλικού καρφιού που προεξέχει από το τακούνι! Αυτό μαζί με τα πολυκαιρισμένα παπούτσια και τις σόλες μαρτυρούν αμέλεια… μην τα αφήσετε!

Χνούδια: Ακόμη και οι λεπτές ανοιξιάτικες ζακέτες μπορούν να βγάλουν χνούδια, όποτε και τόσο για αυτές όσο και για τα πουλόβερ της εποχής χρειάζονται λίγη φροντίδα με τα ειδικά προϊόντα και εργαλεία.

Ανάλαφρα: Η τσάντα σας δεν χρειάζεται να περιέχει τα πάντα. Σκεφτείτε όχι μόνο την εικόνα σας να κουβαλάτε γερμένη από τη μία πλευρά όλα τα σας τα υπάρχοντα, αλλά και την ταλαιπωρημένη όψη της τσάντας σας και όσο την κρατάτε και όταν την αφήσετε κάτω και την αδειάσετε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here