Οι τρεις πιο ερωτικές τάσεις του χειμώνα

 

Όταν το στοιχείο της πρόκλησης μπαίνει στο καθημερινό styling

You know the feeling. Μια νέα τάση, μια καινούρια ιδέα των σχεδιαστών ενθουσιάζει εσάς και τις φίλες σας που δεν βλέπετε την ώρα να την δοκιμάσετε, αλλά τι συμβαίνει με τον άντρα της ζωής σας και πόσο μοιράζεται αυτόν τον ενθουσιασμό; Τις περισσότερες φορές το κάνει με αρκετό δισταγμό, πράγμα που μπορεί να απογοητεύει και εσάς, ευτυχώς όμως υπάρχουν τρεις τάσεις φέτος το χειμώνα που διαγράφουν κάθε αντίρρηση.

1. Γυμνοί ώμοι

Ξεκινώντας κάποιες σεζόν πριν, τα έξωμα τοπ και τα φορέματα που αφήνουν τους ώμους σε κοινή θέα προκάλεσαν βλέμματα θαυμασμού και είναι λογικό. Είναι ένα σημείο του γυναικείου σώματος που συνήθως μένει καλυμμένο σε αντίθεση με άλλα που υπερπροβάλλονται, και αυτό αρκεί για να θεωρηθεί ερωτικό.

Πώς θα το φορέσουμε το χειμώνα: Φέτος μπορούμε να αφήσουμε τις ζακέτες ξεκούμπωτες και να τις τραβήξουμε κάτω από τους ώμους (όπως έδειξε ο Balenciaga), ενώ από κάτω συνδυάζουμε με ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη V, αλλά όχι ιδιαίτερα βαθιά. Δεν θέλουμε εδώ να χάσουμε το εφέ της πρόκλησης με άπλετη θέα στο ντεκολτέ, αλλά να τραβήξουμε το βλέμμα σε με περιοχή που συνήθως φαίνεται όταν μία γυναίκα δεν φοράει απολύτως… τίποτα.

 

balenciaga_jck_f16_008
Balenciaga

2. Αθλητισμός και ρομαντισμός

Συνδυασμός που αρέσει ιδιαίτερα στους άντρες, δύσκολα θα τον δει κανείς ωστόσο σε μία πασαρέλα – κι όμως, το athleisure έχει καταφέρει να το κάνει και αυτό. Με κεντρικό κομμάτι το Hoodie του χειμώνα, είναι cool, είναι άνετο και αν θέλουμε να το κάνουμε λίγο πιο θηλυκό μπορούμε πάντα να επιλέξουμε μια ζαχαρένια απόχρωση, όπως τόσο έξυπνα έκανε η Rihanna για την Puma.

Fenty by Rihanna Fashion show backstage Paris Fashion Week Spring 2017 RTW collections

3. Animal Print

Snake pattern, λεοπαρδάλεις και τίγρεις, you name it, αυτή την εποχή τα ζώα της ζούγκλας έχουν την τιμητική τους και όπως πάντα ξυπνάνε άγρια ένστικτα βαθιά χαμένα στους αιώνες. Ή όχι και τόσο χαμένα.

Πάντως το βέβαιο είναι ότι τα τυπώματα ζώων ταιριάζουν τέλεια με κόκκινο κραγιόν, φοριούνται ως το ιδανικά ζεστό πανωφόρι, και μπορούν να δώσουν ενδιαφέρον ακόμη και σε μια μονοχρωματική επιλογή σε όλο το υπόλοιπο outfit, άρα αυτό από μόνο του τα κάνει επιτυχημένα.

 

mood_tendance_leopard_jpg_5375_jpeg_6124-jpeg_north_499x_white

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here