Οι κανόνες του styling που ακολουθούν τα fashion girls

Μερικές γυναίκες δείχνουν πάντα κομψές – πώς το κάνουν; 

Stylish και παράλληλα ανεπιτήδευτο, πάντοτε ενημερωμένο, αλλά και αυθεντικό μαζί. Πώς καταφέρνει κανείς να το μιμηθεί; Με μερικούς απλούς κανόνες!

 1. Επένδυση σε basic κομμάτια 

Τις ημέρες που ακόμη και ένα fashion icon δεν έχει το χρόνο ή τη διάθεση να ντυθεί υπερβολικά επιτηδευμένα, τη διαφορά θα κάνει η ποιότητα. Ένα μαύρο κασμιρένιο πουλόβερ, ένα άψογα σιδερωμένο λευκό πουκάμισο, ένα blazer ή ένα ζευγάρι όμορφες γόβες φοριούνται πολύ περισσότερο από ένα statement piece και γίνονται άμεσα εντυπωσιακά με ένα ανοιχτόχρωμο αξεσουάρ.

2. Μην φοβάστε το layering  

Φυσικά και το layering αρχικά δείχνει δύσκολο, έχει ωστόσο ένα βασικό κόλπο: τα ρούχα πρέπει να έχουν αυξανόμενο όγκο από μέσα προς τα έξω και να συνδυάζουν ομοιόμορφες αποχρώσεις.

3. Τα εμπριμέ φοριούνται και μαζί

Όσο για τα εμπριμέ, φυσικά και μπορεί κανείς να συνδυάσει ρίγες με πουά και καρό με φλοράλ! Αν η σκέψη σας αγχώνει, προτιμήστε για αρχή διαφορετικά εμπριμέ αλλά σε ίδιες αποχρώσεις.

4. Μετριοπάθεια στα Trends

Φυσικά και κάθε σεζόν έχει τα must haves της. Το θέμα βέβαια είναι να μην το παρακάνει κανείς, οπότε διαλέξτε ένα χρώμα ή ένα κομμάτι που έχει καθιερωθεί φέτος και προσθέστε κλασικά αξεσουάρ και κομμάτια.

5. Φτιάξτε τη στολή σας

Έξυπνα outfits, ευρηματικοί συνδυασμοί, τα σύμβολα του στιλ φαίνεται να μπορούν να το κάνουν πάντα με άνεση. Ωστόσο, αν το παρατηρήσει κανείς έχουν συνήθως ένα Signature Look, που αποτελείται από κάποιο χρώμα, από μια δεκαετία ή ένα στιλ που τους αρέσει και πάνω στο οποίο δομούν τις εμφανίσεις τους. Δοκιμάστε το!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here