Γιατί τα χρυσά παπούτσια είναι ό,τι καλύτερο εμφανίστηκε φέτος

 

Glamorous και neutral μαζί; Κι όμως γίνεται

Αν ένα χρώμα μπορεί να είναι τολμηρό κι εντυπωσιακό σε ένα outfit, αλλά παράλληλα σχεδόν ουδέτερο και διακριτικό, τότε αυτό είναι σίγουρα το χρυσό. Μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε πληθώρα street style εμφανίσεων, επώνυμων και μη, στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης, του Μιλάνου αλλά και του Παρισιού και οδήγησε σε μερικά από τα πιο πολυφωτογραφημένα σύνολα εκεί.

Είτε μιλάμε για high heels, είτε για sneakers και loafers, το χρυσό μπορεί να χαρίσει το κάτι παραπάνω που θα τραβήξει τα βλέμματα, χωρίς να προκαλέσει ή να κουράσει στο μάτι.  Πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί να φορεθεί όπως ακριβώς το nude και θα μας γλιτώσει από πολλούς περιττούς προβληματισμούς. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να ντυθούμε για το γραφείο κι ο χρόνος μας πιέζει, ένα άσπρο πουκάμισο με τζην κι ένα ζευγάρι χρυσά sneakers ή loafers αποτελούν την ιδανική γρήγορη και chic εμφάνιση που, από τη μία, είναι casual αλλά, από την άλλη, διατηρεί και το απαιτούμενο στοιχείο εντυπωσιασμού για το εργασιακό περιβάλλον.

Ευτυχώς για εμάς, ακριβώς επειδή αποτελούν statement των ημερών, τα χρυσά παπούτσια κυκλοφορούν σε ποικίλα σχέδια και στυλ, με αποτέλεσμα κάθε γυναίκα να μπορεί να βρει αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές της ανάγκες και στο προσωπικό της γούστο.

 

 

Ένα είναι σίγουρο ladies… Μόλις τα αποκτήσετε, δε θα τα αποχωριστείτε ποτέ!

Από την Νατάσσα Σχοινά 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here