Οι belt bags έφτασαν στα καταστήματα την κατάλληλη στιγμή για shopping

Ένα βασικό γυναικείο πρόβλημα βρίσκει τη λύση του

Η τσάντα σαν αξεσουάρ αποτελεί ένα από τα statement κομμάτια που χαρακτηρίζουν το γυναικείο outfit και γι’ αυτό δεν είναι τυχαία αυτή η ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μιας γυναίκας και της τσάντας της. Πόσες φορές, όμως, έχουμε ευχηθεί να μην την χρειαζόμασταν στις εξόδους μας, αφού περισσότερο συχνά απ’ όσο μπορούμε να ομολογήσουμε καταλήγει ένα βάρος που μας δεσμεύει τα χέρια και πρέπει να κουβαλήσουμε; Και η κατάσταση χειροτερεύει, όταν αναφερόμαστε σε βραδινές εξόδους για ποτό ή διασκέδαση, όπου θέλουμε να είμαστε χαλαρές και να μην έχουμε συνεχώς το νου μας στην τσάντα.

Οι belt bags, λοιπόν, ήρθαν για να λύσουν αυτό το πρόβλημα, προσφέροντάς μας και μία τσάντα για τα απαραίτητα (κινητό, χρήματα, κλειδιά) και την απελευθέρωση μας από τα φορτικά προβλήματα των υπολοίπων, αφού μπορούμε να τις φορέσουμε γύρω από το σώμα μας σαν ζώνες, κάτι σαν τα fanny packs αλλά στην πολύ πιο elegant μορφή. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, fanny packs και κοινωνική/επαγγελματική έξοδος δεν είναι κι ο,τι καλύτερο μπορεί να μας έρθει στο μυαλό.

Όσον αφορά στις belt bags, έχουμε ποικίλες επιλογές από μία πιο basic, τύπου Egrey, μέχρι μία πιο tropical, τύπου Phillip Lim ή ακόμη και κομμάτια κλασικών οίκων, όπως Hermès ή Gucci, ανάλογα με τα γούστα, τη διάθεση και τις απαιτήσεις της εκάστοτε περίστασης.

Ιδού μερικές προτάσεις για να εμπνευστείτε:

 

Από την Νατάσσα Σχοινά 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here