Οι λευκές τσάντες κερδίζουν το παιχνίδι του στιλ

 

White Rules 

Balenciaga, Dior, Ralph Lauren και Miu-Miu συμφωνούν, η λευκή τσάντα από πρόκληση γίνεται πια καθημερινότητα στις μεγαλύτερες πασαρέλες οπότε ναι, μπορεί να μην είναι το πιο “εύκολο” αξεσουάρ που μπορούμε να κρατήσουμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με δισταγμό. Είναι μία επιλογή απόλυτα ασφαλής αν την κάνουμε με αυτοπεποίθηση, μπορεί να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε το τέλειο ladylike και παράλληλα αποτελεί μία από τις δυνατότερες προτάσεις της φετινής (αλλά και κάθε) σεζόν.

Πώς θα την κρατήσουμε;  

01. Ο πρώτος βασικός κανόνας είναι να ξεχάσουμε τις φτηνές λύσεις γιατί το λευκό δεν συγχωρεί και η κακή ποιότητα θα φανεί αμέσως, οπότε επενδύστε σε ένα αυθεντικό (και διαχρονικό) δερμάτινο κομμάτι.

02. Θα τις συνδυάσετε τέλεια με τα jeans σας, με χρώματα κρεμ, off-white, κλασικά λευκά, γκρίζα, λεμονί. Αποφύγετε καλύτερα τα μαύρα παπούτσια, εκτός αν έχετε βάλει κατά νου έναν συνδυασμό black & white.

03. Προσέξτε τέλος ιδιαίτερα την καθαριότητα της τσάντας σας, και απομακρύνετε με ένα ειδικό καθαριστικό δερμάτων λεκέδες, μικρές γραντζουνιές και μουτζούρες.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here