Οι μονοχρωμίες που θέλουμε να αντιγράψουμε τώρα

Η μεταβατική περίοδος από τον χειμώνα προς την άνοιξη (μην αργεις πολύ, σε αγαπάμε), μπορεί να αποτελέσει μια από τις πιο μπερδεμένες στιλιστικά περιόδους καθώς τα πολύ έντονα χρώματα, παραμένουν στην ντουλάπα για λίγο αργότερα ενώ τα πολύ βαριά υφάσματα και οι μουντές αποχρώσεις, έχουν αρχίσει και γίνονται ένα κουραστικά συνηθισμένο μοτίβο της καθημερινότητάς μας. Οι μονονοχρωμίες, που ήταν, είναι και θα είναι, η πιο σωτήρια στιλιστικά λύση για όλες τις εποχές του χρόνου και όλες τις περιστάσεις, αποτελούν την πιο “έξυπνη” επιλογή για effrotlessly chic εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ.

 

  • Παλτό Marks & Spencer, φόρεμα Toteme (Net a Porter), γόβα Tsakiris Mallas

Ένα total nude σύνολο, μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες στο γραφείο, τις ημέρες που νιώθετε ότι σας λείπει το business chic attitude. Το μακιγιάζ καλό θα ήταν να ακολουθήσει λίγο πιο έντονες αποχρώσεις, καθώς ένα εντελώς ομοιογενές αποτέλεσμα σε πρόσωπο και ρούχα στη συγκεκριμένη χρωματική παλέτα, πιθανώς να μην δημιουργεί κολακευτικό αποτέλεσμα.

Οι αποχρώσεις του γκρι (όχι οι γνωστές πενήντα), βοηθάν τα basic σύνολα, να δείχνουν αρκετά πιο σοφιστικέ και elegant και μάλιστα είναι ιδανικές για τις ημέρες που το κρύο υπερτερεί του ήλιου. Ένα κόκκινο κραγιόν, μπορεί να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα για ένα casual chic αποτέλεσμα, το οποίο κατά την άποψη μας, θα απογειωνόταν, αν αντί για γόβες, συνδυαζόταν με λευκά ή γκρι urban sneakers.

Το total black, είναι η ιδανική επιλογή για όσες έχουν καταναλώσει ήδη αρκετή ώρα μπροστά από την ντουλάπα τους και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι να φορέσουν για το επικείμενο ραντεβού. Μην το σκέφτεστε πολύ, βγάλτε την ολόσωμη φόρμα από την ντουλάπα ή εκείνο το μαύρο παντελόνι με το μαύρο διάφανο top και έτοιμες να περάσετε έξω από την πόρτα! Καλό θα ήταν να αποφύγετε το smokey μακιγιάζ, το οποίο θα προσθέσεις μια πιο “άγρια” όψη στο σύνολο.

Για τις πιο τολμηρές, ένα προσεκτικά διαλεγμένο total red σύνολο, μπορεί να δημιουργήσει μια πραγματικά αξέχαστη εμφάνιση, ειδικά αν αυτή συνοδεύεται από έντονο ταπεραμέντο. Προσοχή στο μακιγιάζ, ώστε να μην γίνει υπερβολή χρήσης του κόκκινου χρώματος, καθώς θα υπάρξουν τα αντίθετα αποτελέσματα στην εμφάνισή μας.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here