Τα αξεσουάρ που αποκαλύπτουν τη chic γοητεία του χειμώνα

 

Τα head accessories στην πρώτη θέση

Με τη μόδα να επενδύει όλη της την τέχνη στο να παραδίδει κάθε φορά στο κοινό δημιουργίες που θα αφήσουν το στίγμα τους με την πρωτοτυπία και τη φαντασία που βρίσκεται πίσω από τον καλλιτέχνη, εμείς σαν καλοί παρατηρητές θαυμάζουμε το αποτέλεσμα κι αποδίδουμε τα εύσημα που αναλόγως αρμόζουν. Αυτή η δημιουργία συνεχίζεται ακόμα κι όταν τα κομμάτια δεν ανήκουν στην πιο «βασική» κατηγορία των ρούχων αλλά περισσότερο σε αυτήν των αξεσουάρ, με τα χειμερινά φυσικά -και λόγω εποχής- να έχουν την τιμητική τους.

Ένα επιβλητικό κασκόλ, ένα ζευγάρι γάντια ή ένα κασκόλ, για παράδειγμα, μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο, και χωρίς να χρειαστούμε την προσθήκη περαιτέρω κοσμημάτων. Ένα headband, από την άλλη, μπορεί να προσφέρει περισσότερη ζέστη για το κεφάλι και τα αυτιά που όντας εκτεθειμένα στον κρύο αεράκι της εποχής το έχουν ανάγκη και, παράλληλα, έχουμε το bonus ενός επιπλέον χτενίσματος για τα μαλλιά μας.  Και μην ξεχνάμε τα πολύτιμα αξεσουάρ του σπιτιού, τις κάλτσες, που μπορούν να μας συνοδεύσουν όλη τη διάρκεια της ημέρας και έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της ρύθμισης της θερμοκρασίας των κάτω άκρων.

 

 

Και στο κάτω κάτω, ας είμαστε ειλικρινείς. Φυσικά και ψάχνουμε τη μοναδική αίσθηση του επονομαζόμενου «χουχουλιάσματος», με τη ζέστη και τη ζεστασιά που αυτό προσφέρει!

 

Από την Νατάσσα Σχοινά 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here