Το ελληνικό καλοκαίρι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με την AtoZGreek

Μόδα και χρώμα ελληνικό

Τα summer accessories AtoZGreek τα γνωρίσαμε πέρυσι όπου κατάφεραν και έδωσαν αμέσως χρώμα και φρεσκάδα στις καλοκαιρινές μας στιγμές. Δημιουργημένα αποκλειστικά στην Ελλάδα με τοπικές πρώτες ύλες και τεχνογνωσία, με καμβά που προέρχεται από ένα μικρό υφαντουργείο στη Ναύπακτο, δέρμα από τη Νάουσα και κατασκευή που πραγματοποιείται σε μία οικογενειακή βιοτεχνία στην Αττική αποτελούν το όραμα του designer Κωνσταντίνου Βαρβιτσιώτη, που γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη.

Η επιχειρηματική κουλτούρα της πόλης τον οδήγησε στη δημιουργία της σειράς AtoZGreek, με έμπνευση τις εικόνες και τις αισθήσεις του ελληνικού καλοκαιριού και φέτος τα AtoZGreek μεγαλώνουν και ταξιδεύουν σε 7 χώρες. Μέσα σε ένα χρόνο μόλις, το όνειρο του δημιουργού τους γίνεται πραγματικότητα και η ελληνική εταιρεία αποκτά παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή με τα AtoZGreek να γίνονται οι πιο cute πρεσβευτές του ελληνικού καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.

Για το φετινό καλοκαίρι, τα ΑtoZGreek εμπλουτίζονται με νέα είδη και σχέδια και μας προσκαλούν σε καινούριες περιπέτειες γεμάτες ήλιο, βουτιές και γέλια με φίλους. Στην καινούρια συλλογή χαζέψαμε ωραίες τσάντες για την παραλία, tote bags, clutches, pouches και backpacks με 8 μοναδικά σχέδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο: το Μάτι, το Καρπούζι, o Γάιδαρος, το Ψάρι, ο Ναύτης, η Φραγκοσυκιά, το Χέρι της Φατιμά και η Πολύχρωμη θειά θα μας συνοδεύσουν στις εξορμήσεις μας τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Κομψά, αυθεντικά, απλά, χαρούμενα. Περισσότερο από summer accessories, τα AtoZGreek είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή μας πρέπει να είναι ένα ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι!

AtoZGreek269461

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here