Σόφη Δελούδη: Το δικό της Ελληνικό καλοκαίρι

SOPHIE DELOUDI, ss21

Αφήνοντας πίσω μας μια “δήθεν” και γεμάτη cliché αισθητική που ανήκει στο παρελθόν, αγκαλιάζουμε την αυθεντικότητα. Ζούμε το ελληνικό καλοκαίρι ντυμένες με κομμάτια Ελλήνων δημιουργών που ξέρουν τα θέλω μας και μοιράζονται την αισθητική μας. Ανάμεσα τους, η Σόφη Δελούδη, είναι μια από τις εννέα Ελληνίδες σχεδιάστριες που πρωταγωνιστούν στο πολυσέλιδο αφιέρωμα του BEAUTÉ Ιουνίου με τίτλο “Η αίγλη του Ελληνικού Καλοκαιριού”. Ιδρύτρια και σχεδιάστρια του swimwear and beachwear brand “Sophie Deloudi” η Σόφη προτείνει τα must have μαγιό της σαιζόν και μας μιλά για το δικό της Ελληνικό Καλοκαίρι.

Αίσθηση ελευθερίας

“Ελληνικό καλοκαίρι για μένα είναι μία λέξη που περικλείει μέσα της και όλες τις υπόλοιπες έννοιες: ελευθερία.” λέει η Σόφη Δελούδη μιλώντας στο
BEAUTÉ. “Νομίζω ότι για αυτό άλλωστε επέλεξα να ασχοληθώ στη μόδα με swimwear και beachwear. Ένα κομμάτι ντυσίματος που απελευθερώνει τον εαυτό μας και τελικά μας κερδίζει. Γιατί όσο και αν σκέφτεσαι οποιοδήποτε δικό σου άγχος, η δύναμη της φυσικής ομορφιάς του καλοκαιριού, ο ήλιος και η θάλασσα δηλαδή, θα σε παρασύρουν χωρίς αύριο. Ελληνικό καλοκαίρι λοιπόν είναι θάλασσα, ήλιος, φως, φύση, ξεκούραση, ανεμελιά. Ελευθερία!”

Τρεις ενότητες εμπνευσμένες από τραγούδια

“Τίτλοι αγαπημένων τραγουδιών δανείζουν τίτλους και στις ξεχωριστές ενότητες για το καλοκαίρι του 2021 με την καθεμιά να πάλλεται συγχρονισμένα με τις νότες ενός πρωτότυπου (με την έννοια του originality) ύφους σε κάθε βουτιά. Οι εικόνες της συλλογής, οι φωτογραφίες δηλαδή του 2021, δια χειρός Νίκου Παπαδόπουλου ταξιδεύουν νου και αισθήσεις σε κόσμους ονειρικούς. Σε κόσμους διαφορετικούς μα πάντα πλούσιους σε εκπλήξεις.”

“Οκτώ χρόνια μετά την πρώτη μου συλλογή, είναι έκδηλη η επιθυμία ενός πιο θερμού αγγίγματος που εκφράζεται και μέσα από τα σχέδια και μέσα από τα χρώματα.” τονίζει η Σόφη. “Οι γυναίκες του brand βαδίζουν ρυθμικά σε διαφορετικά μονοπάτια κάθε φορά. Καθώς προχωρούν εξερευνούν πλευρές του εαυτού τους. Απολαμβάνοντας τις μελωδίες που τις περιτριγυρίζουν, εκφράζουν τη διάθεσή τους για περιπέτεια και για προσωπική ενδοσκόπηση.”

Τα τρία must-have μαγιό του καλοκαιριού σύμφωνα με την Σόφη Δελούδη

Ζητήσαμε από την σχεδιάστρια να μας προτείνει τρία αγαπημένα Sophie Deloudi μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, εκφράζουν χαρακτηριστικές διαστάσεις της γυναικείας προσωπικότητας. Σέξι ολόσωμα συναντούν trendy μπικίνι με ψηλόμεσα slip και πολύ απλά σε βάζουν σε πειρασμό!

SOPHIE DELOUDI, ss21

“Όλα όσα ονειρευόμουν για αυτό το καλοκαίρι”

“Aυτή η λευκή ολόσωμη δημιουργία με τα μαύρα κορδόνια συμπεριλαμβάνει όλα όσα ονειρευόμουν για αυτό το καλοκαίρι. Θηλυκότητα και κομψότητα με μια χαλαρότητα που είναι χαρακτηριστική νομίζω, της αισθητικής του brand. Aλλά και με λεπτομέρειες που πάντα προσδίδουν κάτι ξεχωριστό σε κάθε μαγιό.”

The Abstract print dynamics

“Eνα print ιδιαίτερο, πολύ χαρακτηριστικό της φετινής συλλογής σε ένα σχέδιο τόσο ενδεικτικό της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του brand. Aγκαλιάζει τη γυναίκα με έναν τρόπο σύγχρονα σαφή, αλλά και κάπως νοσταλγικό.”

Signature piece

“Αυτή η υφή, το ύφος, το στυλ που προσδίδεται από ένα υπέροχο jacquard καθώς και το τόσο θηλυκό κόψιμο ενός ολόσωμου μαγιό. Αυτό το signature piece του brand, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μου. Γυναίκα με άποψη και στυλ!”

Απόσπασμα από το άρθρο της Λένας Παπαχριστοφίλου “Η αίγλη του Ελληνικού Καλοκαιριού” που δημοσιεύεται στο BEAUTÉ Ιουνίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here