Επιλέξτε το Beaute Magazine ως προτεινόμενη πηγή στο Google

Η επέλαση των ήδη βραβευμένων με Χρυσές Σφαίρες 2020 Joaquin Phoenix και Renée Zellweger για τις αντίστοιχες ερμηνείες τους στο “Joker” και στο βιογραφικό φιλμ “Judy” συνεχίστηκε και στη χθεσινή απονομή των βραβείων BAFTA.

Η Renee Zellweger τιμήθηκε με το βραβείο Πρώτου Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία “Judy”. Φόρεμα Prada.

Στη βραδιά των “βρετανικών” Όσκαρ θριάμβευσε η αγγλική παραγωγή 1917 του Sam Mendes που έφυγε από τη διοργάνωση με επτά αγαλματάκια. Το βραβείο δεύτερου αντρικού ρόλο δόθηκε στον Brand Pitt για την ερμηνεία του στο “Κάποτε στο… Χόλιγουντ” του Tarantino. Η αντίστοιχη γυναικεία διάκριση στη Laura Dern για τη συμμετοχή της στη ταινία “Ιστορία Γάμου”.

Πριγκιπική έκπληξη στο Κόκκινο Χαλί των BAFTAs

Μεγάλη σταρ της βραδιάς, ήταν αναμφισβήτητα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton. Ντυμένη με λευκόχρυση δημιουργία Alexander McQueen που είχε ξαναφορέσει σε επίσημη επίσκεψη στη Μαλαισία το 2012, η Kate στήριξε με τον καλύτερο τρόπο το κίνημα της βιώσιμης μόδας. Αν η Δούκισσα τολμά να εμφανιστεί δύο φορές με το ίδιο επίσημο ένδυμα, τότε σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Η Kate Middleton έκανε την ανατροπή επιλέγοντας να φορέσει στα BAFTA's μια παλιά και αγαπημένη δημιουργία Alexander McQueen
Η Kate Middleton έκανε την ανατροπή επιλέγοντας να φορέσει στα BAFTA’s μια παλιά και αγαπημένη δημιουργία Alexander McQueen

Οι σταρ λατρεύουν τα μαύρα φορέματα

Δαντέλα, κεντήματα και ολόμαυρα μακρυά slip dresses, έδωσαν έμπνευση για κομψές εμφανίσεις στο Κόκκινο Χαλί της απονομής των φετινών Βραβείων BAFTAs.

Η Emilia Clarke επέστρεψε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της και έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας αυτό το εξαιρετικό slip dress του οίκου Schiaparelli
Emilia Clarke, Schiaparelli
Η Rooney Mara με μαύρο φόρεμα Givenchy.
Rooney Mara, Givenchy.
Η Saoirse Ronan εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με σατέν δημιουργία Gucci.
Saoirse Ronan, Gucci.
Η Daisy Ridley με στράπλες φόρεμα Oscar De La Renta.
Daisy Ridley, Oscar De La Renta.
Η Lilly Rose Depp με δαντελένιο φόρεμα του οίκου Chanel,
Lilly Rose Depp, Chanel.

Χρώμα και λάμψη στα BAFTAs

Εξαίρεση στο γενικευμένο all black mood της βραδιάς αποτέλεσαν οι λαμπερές αλλά chic εμφανίσεις των Laura Dern, Jodie Smith και Zoe Kravitz.

Laura Dern, Valentino
Laura Dern, Valentino
Jodie Smith, Gucci
Jodie Smith, Gucci
Zoe Kravitz, Saint Laurent
Zoe Kravitz, Saint Laurent

κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου