Κορωνοϊός: Kim & Kylie βάζουν το χέρι στη τσέπη

Η αργοπορημένη ευαισθητοποίηση της Kim Kardashian δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά.

Αρχικά η Kim Kardashian δεσμευόταν να προσφέρει μόλις το 20% των πωλήσεων από μελλοντικές εισπράξεις του shapewear brand Skims στην ενίσχυση δράσεων σχετικών με τον Covid-19. Μετά ήρθε η πρωτοβουλία της μικρότερης ετεροθαλούς αδελφής της Kylie Jenner που έσπευσε να παραχωρήσει ένα εκατομμύριο δολάρια. Από τη μια η κίνηση της Kylie και από την άλλη η γενική κατακραυγή, ώθησαν την Kim να κάνει την απαραίτητη διορθωτική κίνηση.

Η Kylie Jenner ποζάρει στο σπίτι της με νέο καστανόξανθο look. Και δίνει το καλό παράδειγμα στη μεγαλύτερη αδελφή της προσφέροντας ένα εκατομμύριο για την επάνδρωση του υγειονομικού προσωπικού.

Αναθεωρώντας την αρχική στάση που άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις, η Kim έσπευσε να διευκρινίσει το ύψος της προσφοράς. Η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες ανέφερε: “Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε μητέρες και παιδιά. Θα το κάνουμε προσφέροντας ένα εκατομμύριο δολάρια σε οικογένειες που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό. Ξεκινώντας από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου είμαστε σε θέση να διαθέσουμε και πάλι προς για πώληση την sold out συλλογή του brand Skims. Η κίνηση αυτή θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στήριξη σε όσους χτυπήθηκαν από την πανδημία.” δηλώνει η Kim Kardashian.

Η κοινωνική ευθύνη ως εργαλείο αυτοπροβολής

Επί της ουσίας, η Kim δεν χάνει ευκαιρία να προωθήσει το νέο της shapewear brand, χρησιμοποιώντας σαν όχημα ανθρωπιστικούς σκοπούς. “Είμαι ευγνώμων σε όλους εσάς που από τη πρώτη μέρα στηρίξατε το λανσάρισμα του Skims.” δηλώνει στην ανακοίνωση, συμπληρώνοντας: “Η ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου από την ίδρυση του brand, συνέπεσε με την πυροδότηση της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε είναι υποχρέωσή μας να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Και να βοηθήσουμε τους διπλανούς μας.” Μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Η Kim απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τις οργανώσεις στις οποίες προτίθεται να μοιράσει τα χρήματά της…

Στις αρχές της χρονιάς η Kylie Jenner είχε ακόμα καστανά μαλλιά. Και φωτογραφιζόταν με την “αυτοκόλλητη” Ελληνίδα φίλη της Αναστασία Stassie Καρανικολάου.

Η περίπτωση της Kylie

Σε πλήρη αντίθεση με την αδελφή της, η Kylie Jenner ανέλαβε δράση χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ευαισθητοποιημένη από το κάλεσμα της στενής της φίλης και προσωπικής της ιατρού Thais Aliabadi, προχώρησε σε προσφορά ενός εκατομμυρίου δολαρίων κρατώντας το στόμα της κλειστό. Κανείς δεν θα είχε πληροφορηθεί για την κίνηση αν δεν υπήρχε η σχετική ανάρτηση της Thais. Τα χρήματα της Kylie θα χρησιμοποιηθούν για αγορά προστατευτικού υγειονομικού εξοπλισμού που θα διατεθεί άμεσα σε απασχολούμενους σε Αμερικανικά νοσοκομεία.

Κείμενο Λένα Παπαχριστοφίλου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here