Το ατέρμονο θέρος της Θεοδώρας Χριστοπούλου

MEUF, ss20

Τα Ελληνικά brands συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα, με τολμηρές συλλογές και νέες αισθητικές προσεγγίσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η φίρμα Meuf που ιδρύθηκε πριν τέσσερα χρόνια για να εκφράσει το διαφορετικό δημιουργικό όραμα της Θεοδώρας Χριστοπούλου.

MEUF, ss20

Πρώην σχεδιάστρια του Atelier Loukia, η Θεοδώρα σχεδιάζει ρούχα με ανατρεπτική διάθεση. Την εμπνέει η αποδόμηση βαρετών κλισέ όπως femme fatale και girly look. Στόχος της, να δημιουργεί ένα ενιαίο και γοητευτικό όραμα για τη σύγχρονη γυναίκα.

MEUF, ss20

Αυτό το καλοκαίρι η Θεοδώρα ισορροπεί ανάμεσα σε αντιθέσεις, εστιάζοντας σε ένα διαφορετικό ανδρόγυνο look που αποπνέει μία ρομαντική ατμόσφαιρα. Απαλό μπλε, μπεζ, σπασμένο λευκό και μαύρο κρατούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή που είναι γεμάτη με στιλιστικές αναφορές στις δεκαετίες του ’20 και του ’90.

Ρούχα με ένθετες διαφάνειες διαθλούν το καλοκαιρινό φως. Σκιές, αντανακλάσεις και παιχνιδίσματα που παραπέμπουν σε σταγόνες νερού, προσδίδουν ακόμα περισσότερη κίνηση και ροή στη συλλογή Meuf που εκφράζει την εποχή του ατέρμονου θέρους.

Meuf, ss20

Φωτογραφίες Κωστής Φωκάς Art Direction Λάζαρος ΤζοβάραςHair & MakeUp Βίβιαν Κάτσαρη Μοντέλο: Danae Lumani

Το κείμενο της Λένας Παπαχριστοφίλου δημοσιεύεται στο BEAUTE Απριλίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here