Απόγευμα στο Ζάππειο

Το απαλό φως λίγο πριν τη δύση του ήλιου πρωτοστατεί στην δεύτερη συμμετοχή της Mariam Chorozian στο Guest Creatives project του BEAUTEmagazine.gr. Το “Απόγευμα στο Ζάππειο” αποτυπώνει την συνύπαρξη του κλασσικού με το σύγχρονο μέσα από ένα τρυφερό, μινιμαλιστικό φίλτρο.

Περιβάλλον χώρος και προσωπική αύρα

“Η ιδέα προέκυψε από το χώρο και το απογευματινό φως που κάνει το Μέγαρο Ζαππείου να φαίνεται πιο ρομαντικό, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.” λέει η Mariam Chorozian μιλώντας για το fashion story. “Ακολούθησε η επιλογή του μοντέλου, που έχει τη φυσικότητα μιας άλλης κουλτούρας. Συνδυαστικά για εμάς, αυτό ήταν το ενδιαφέρον του όλου concept. Η διαφορά ανάμεσα στον περιβάλλοντα χώρο και στην αύρα του ατόμου. Η αυτοπεποίθηση και αποδοχή του πραγματικού εαυτού μας οπουδήποτε, είναι το μόνο που τελικά μετράει . Έτσι αναδεικνύεται η θηλυκότητα και η ελευθερία να είμαστε αυτές που θέλουμε.”

Αυτοσχεδιασμοί σε ήρεμους τόνους

“Για αυτό το editorial χρησιμοποίησα κλασσικές αποχρώσεις μέσα από μια πιο ποπ προοπτική με ασημένια studded αξεσουάρ και αλυσίδες” λέει η στιλίστρια Ευδοκία Χριστοδούλου αναφερόμενη στο ύφος του styling. “Ολοκλήρωσα τα look με παλιά κομμάτια υφασμάτων φορεμένα σαν φούστες και κομμένα καλσόν πάνω από τα παπούτσια. Στόχος, να δώσω στα σύνολα μια ρομαντική αύρα περιτριγυρισμένη από την πολυτέλεια της τοποθεσίας και το μινιμαλισμό της καλοκαιρινής ατμόσφαιρας.

Φόρεμα, κορμάκι, παπούτσια, και κορδέλα Zara. Μαύρο μαντήλι, Local Shop
Κορμάκι κορσές, Zara. Χειροποίητη δαντελένια φούστα Evdokia Christodoulou . Vintage ζώνη.
Ασύμμετρο κορμάκι Zara. Αυτοσχέδια φούστα στιλ sarong. Αλυσίδες Local Shop. Δακτυλίδια Mango.
Πλεκτό τοπ & σουτιέν Zara. Αλυσίδα Local Shop. Δακτυλίδι Mango.
Πλεκτό τοπ & σουτιέν Zara. Αυτοσχέδια σατέν φούστα από τη στιλίστρια.

Απόγευμα στο Ζάππειο

Photographer : Mariam Chorozian
Model : Lea Dewouters via Ace Models Athens
Make up artist : Nikol Kotsanta via dtales_creativeagency
Hair : Kostas Bratis
Stylist: Evdokia Christodoulou

Επιμέλεια Guest Creatives project, Λένα Παπαχριστοφίλου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here