Μελίνα Πίσπα, γιατί οι Sun of a Beach συνεργάζονται με την WWF?

Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει τις πετσέτες Sun of a Beach και αφού διαβάσετε τη συνέντευξη της Μελίνας Πίσπα, μία εκ των δημιουργών, σίγουρα θα πάτε να τις ψάξετε!

Η Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου γνωρίζονται από παλιά, αλλά το καλοκαίρι του 2013 μας εξέπληξαν δημιουργώντας μας ακόμα έναν λόγο να τρέξουμε στις παραλίες! Σχεδίασαν τις -μοναδικής ποιότητας- πετσέτες θαλάσσης σε απίστευτα χρώματα, «Sun of a beach»! Πλέον μας έχουν αποδείξει ότι η φαντασία και η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με το ταλέντο και την αγάπη για τα υφάσματα, μπορούν να καταλήξουν στα εκπληκτικότερα accessoires μόδας για τη θάλασσα ή την πισίνα! Και δεν είναι μόνο για γυναίκες, αλλά και για τον άνδρα, και φυσικά για τα πιτσιρίκια!

Φέτος προχωρούν με μία ακόμα καινοτομία… έχοντας κάνει μία σειρά από πετσέτες που απεικονίζουν τρία υποθαλάσσια ζωάκια που απειλούνται με εξαφάνιση, τον τόνο, τον αστακό και τον ιππόκαμπο.
Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να κάνουν γνωστό το πρόβλημα που επικρατεί στην περιοχή της Μεσογείου και επίσης το 10% των πωλήσεων από την ενέργεια αυτή θα δοθεί στην WWF HELLAS.

Πως αποφασίσατε να προχωρήσετε σε αυτή τη συνεργασία;

Λοιπόν, φέτος έχουμε σχεδιάσει μία σειρά από πετσέτες, που απεικονίζουν τρία υποθαλάσσια ζωάκια που απειλούνται με εξαφάνιση, τον τόνο, τον αστακό και τον ιππόκαμπο! Το Sun of a Beach, με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να κάνει γνωστό το πρόβλημα που επικρατεί στην περιοχή της Μεσογείου και επίσης το 10% των πωλήσεων από την ενέργεια αυτή θα δοθεί στην WWF HELLAS, που προσέχει τις ελληνικές θάλασσες.

Ποια είναι η μοναδικότητα των προϊόντων Sun of a Beach;

To Sun of a Beach είναι η πρώτη εταιρεία που αναβάθμισε τις πετσέτες θαλάσσης και τις έφερε στην μόδα!! Δίνει μεγάλη προσοχή στην ποιότητα αλλά και την αισθητική! Στόχος του είναι να γίνει ο απόλυτος πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού, όπως μόνο εμείς το ξέρουμε.

Τι καινούργιο βρίσκουμε στη φετινή συλλογή για το καλοκαίρι του 2016;

Η οικογένεια έχει μεγαλώσει και έχουνε προστεθεί κι άλλα προιόντα εκτός από πετσέτες, όπως τσάντες θαλάασης, ποντσος αλλά και ένα αδιάβροχο notebook!!

Αυτή την στιγμή μπορεί κανείς να βρει τα προιόντα μας σε 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, στο eshop μας (δωρεάν έξοδα αποστολής και αντικαταβολή), αλλά και σε 30 καταστήματα στο εξωτερικό με πιο σημαντικά τα HARVEY NICHOLS + BLOOMINGDALE’S στο Dubai, LE BON MARCHE στο Παρίσι, KADEWE στο Βερολίνο και FENWICK στο Λονδίνο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here