Τα κορυφαία κρασιά της Kylie Minogue έρχονται στην Ελλάδα

Η Kylie Minogue, η Αυστραλιανή τραγουδίστρια που πρωτοεμφανίστηκε στα τέλη των 80s και έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους μέχρι σήμερα, από το 2020 και έπειτα, έχει στραφεί στο μονοπάτι του επιχειρείν δημιουργώντας το δικό της brand με κρασιά τα οποία σύντομα έρχονται και στην Ελλάδα από τη Genka1877 που ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή τους.

Kylie Minogue Wines

Bραβεία και διακρίσεις

Η προσπάθειά της Kylie Minogue δημιουργώντας τα δικά της κρασιά, σημειώνει τεράστια εξέλιξη καθώς έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές και διακρίσεις. Μέσα σε τρία χρόνια, έχουν κατακτήσει την κορυφή σε πωλήσεις ροζέ κρασιών στην Αγγλία και έχουν λάβει δύο βραβεία Gold από το έγκριτο Drinks Business Wine Awards.

Μπορεί παλαιότερα να είχε απασχολήσει με τις μουσικές τις επιτυχίες, μιας και τραγούδια της έχουν συμπεριληφθεί 34 φορές στα 10 κορυφαία ενώ για 7 φορές έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση, αλλά πλέον γνωρίζουμε την επιτυχία της και στο επιχειρηματικό κλάδο χάρη στα premium κρασιά της, τα οποία ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε.

Kylie Minogue

Στην ελληνική αγορά πέντε wine labels με την υπογραφή της Kylie Minogue

Απαλό ροζέ Προβηγκίας μέχρι Prosecco Rose, αφρώδες ροζέ χωρίς αλκοόλ και κρεμώδες Chardonnay από τη χώρα καταγωγής της Kylie, την Αυστραλία συνθέτουν τη λίστα με τις πέντε ετικέτες κρασιών που θα διατίθενται πλέον και στην Ελλάδα. H Genka1877, η ιστορική, Ελληνική, οικογενειακή εμπορική εταιρία με δραστηριότητα από το 1877, θα εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα την σειρά κρασιών της γνωστής pop star.

Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen, αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως. Σπουδαίοι οίκοι όπως Baron Philippe de Rothschild, Marchesi Antinori, Miguel Torres, Penfolds και δεκάδες ακόμα, εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τη Genka1877.

Ίδρυσε το πρώτο Wine Club στην Ελλάδα το 1989 και διοργανώνει την έκθεση – θεσμό, “Cellier Wine Fair”, εδώ και 15 χρόνια. Διαθέτει επίσης έξι καταστήματα λιανικής πώλησης, τα Cellier σε, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό, Σύνταγμα, Συγγρού Φιξ και Συγγρού. Eνώ σύντομα ανοίγει τις πόρτες του το 7ο κατάστημα της αλυσίδας στο Navarino Agora.


Φωτογραφίες Kylie Minogue Wines.

Επιμέλεια κειμένου, Αναστασία Βαποράκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here