Νικόλ & Τόνια: H oμορφιά της διαφορετικότητας

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου, photo Γιώργος Μαυρόπουλος

Η εξέλιξη του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε την αισθητική αλλάζει τις ισορροπίες. Kαι εκφράζεται τέλεια μέσα από μια νέα γενιά μοντέλων που μοιάζει πιο «εξελιγμένη» από ποτέ.

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου, photo Ηλίας Τσέπας, looks Epifanios Atelier

Κάτι περισσότερο από όμορφα κορίτσια, τα μοντέλα που επιλέξαμε για το αφιέρωμά του BEAUTÉ Μαΐου είναι νεαρές γυναίκες της νέας εποχής που ποντάρουν στη διαφορετικότητά τους. Και ξέρουν καλά ότι εκείνο που κάνει τη διαφορά στην επιτυχημένη πορεία ενός μοντέλου δεν είναι τα χαρακτηριστικά, αλλά η δύναμη της προσωπικότητας. Οι περισσότερες από αυτές έκαναν τα πρώτα βήματα τους στο modeling εν μέσω πανδημίας. Μέσα σε δώδεκα μήνες, άλλαξαν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την εξέλιξη της “Ελληνικής Ομορφιάς”.

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου, photo Γιώργος Μαυρόπουλος

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου: The naturals

Μοιάζουν σαν δυo σταγόνες νερό. Όμως εκείνο που κάνει τη διαφορά στη περίπτωση της Νικόλ και της Τόνιας Παπαργυρίου, δεν είναι η εξαιρετική ομοιότητά τους αλλά η ειλικρινής εκφραστικότητα στο βλέμμα τους.

Τόνια Παπαργυρίου

“Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με το modeling. Η ιστορία ξεκίνησε εντελώς τυχαία από μία βόλτα στο Golden Hall.” λέει η 16χρονη Τόνια. “Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα και το άφησα. Αλλά μετά από ένα μήνα το ξανασκέφτηκα. Είπα ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, γιατί να μην το δοκιμάσω.»

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου, photo Ηλίας Τσέπας, looks Epifanios Atelier

Η Νικόλ ήταν ακόμα πιο διστακτική. “Ακόμα και όταν μου έγινε η πρόταση, δεν σκέφτηκα να ασχοληθώ με το modeling γιατί πολύ απλά δεν πίστευα ότι μπορώ να το κάνω. Όταν η αδερφή μου μου είπε ότι εφόσον έχει παρουσιαστεί αυτή η ευκαιρία ήθελα να το δοκιμάσει, συμφώνησα. Και πήγαμε μαζί στη φωτογράφιση. Ένας από τους δυο παράγοντες που αποφάσισα να δοκιμάσω το modeling ήταν η ενθάρρυνση που πήρα από το πρακτορείο. Ο άλλος λόγος ήταν η δίδυμη αδελφή μου. Μετά από κάποιες ..ώρες με έπεισε τελικά.”


Νικόλ Παπαργυρίου, photo Ηλίας Τσέπας, looks Epifanios Atelier

Ζήτημα προσωπικότητας

“Πιστεύω ότι η καριέρα ενός μοντέλου αποτελείτε από ένα σύνολο Πραγμάτων αλλά βασικό χαρακτηριστικό κατά την γνώμη μου είναι ο χαρακτήρας γιατί μέσα από αυτόν βγαίνουν και διαφορετικά συναισθήματα μπροστά στον φακό.” λέει η Τόνια. Και οι δύο αδελφές πιστεύουν πως αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι τα στοιχεία της προσωπικότητας τους. Ειλικρίνεια, προσήλωση, συνέπεια, αυτογνωσία και πειθαρχία.

Τόνια Παπαργυρίου, photo Ηλίας Τσέπας, looks Epifanios Atelier

Τα αγαπημένα τους μοντέλα δεν θα μπορούσαν παρά να ανήκουν στη νέα γενιά! Η Νικόλ έχει αδυναμία στη Vittoria Ceretti και η Τόνια στη Kaia Gerber. Από brands, περιέργως οι 16χρονες μαθήτριες προτιμούν κλασσικές υπογραφές, όπως Chanel, Gucci, Armani, Burberry, Karl Lagerfeld και Ralph Lauren. Αν και ξεκίνησαν το modeling πριν 12 μήνες, έχουν ήδη πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες καταξιωμένων ελληνικών designer brands.

Νικόλ & Τόνια Παπαργυρίου, photo Γιώργος Μαυρόπουλος

Η Νικόλ και η Τόνια Παπαργυρίου αντιπροσωπεύονται από το vnmodels.

Απόσπασμα από το άρθρο της Λένας Παπαχριστοφίλου “The Beauty of Diversity” που δημοσιεύεται στο BEAUTÉ Μαΐου.

Ξεφύλλισε την online εκδοχή της έντυπης έκδοσης κάνοντας κλικ εδώ.LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here