10 στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είστε travel addict

Αν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας σε περισσότερα από τα 6 points η διάγνωση είναι σίγουρη: Συγχαρητήρια, είστε εθισμένοι στα ταξίδια!

1 – Αν κατά τη διάρκεια μιας εξόδου αφηγήστε ότι το πουλόβερ σας είναι ένα αναμνηστικό από το τελευταίο ταξίδι σας στο Περού, και στο τέλος μαθαίνετε στους φίλους σας “καλημέρα”, “ευχαριστώ” και “παρακαλώ” σε 17 διαφορετικές γλώσσες

2 – Αν θεωρείτε ότι το διαβατήριό σας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό σας στοιχείο και τη σελίδα που γράφει «Visa» είναι καλυμμένη με σφραγίδες από χώρες από όλο τον κόσμο.

3- Αν μέσα στο σπίτι σας κυκλοφορούν κουμπαράδες με νομίσματα και χαρτονομίσματα από όλο τον κόσμο και ο καθένας από αυτούς ζυγίζει 3 κιλά και τους έχετε ταξινομήσει βάσει των 5 ηπείρων που έχετε επισκεφτεί.

4 – Αν μία κρύα νύχτα του χειμώνα, επιστρέφοντας από τη δουλειά νιώσετε ένα τεράστιο κενό και μία ανάγκη απόδρασης και φτιάξετε στο μενού του smartphone σας ένα ειδικό φάκελο με όλες τις εφαρμογές που αφορούν στις αεροπορικές εταιρείες που συγκρίνουν τιμές στα εισιτήρια και τα ωράρια των αναχωρήσεων.Ακόμα κι αν ο προϋπολογισμός σας δεν σας επιτρέπει ένα ταξίδι άμεσα.

5 – Γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τις διαστάσεις των αποσκευών που επιτρέπονται ως χειραποσκευές στις low-cost εταιρείες όπως και τη λίστα των υγρών και των απαγορευμένων αντικειμένων.

6 –Οι λογαριασμούς στο Instagram των globe-trotters δεν αποτελούν μυστικό για εσάς. Περνάτε ατελείωτες ώρες προκειμένου να ενημερωθείτε για τις νέες δημοσιεύσεις από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη. Η σελίδα «@passionpassport» είναι χωρίς αμφιβολία η αγαπημένη σας.

7 – Είστε σε θέση να χωρέσετε τη “ζωή” σας και τα υπάρχοντά σας σε ένα σακίδιο πλάτης ή σε μία χειραποσκευή. Τα απαραίτητα αντικείμενα; ακουστικά, ένας αντάπτορας για όλες τις πρίζες, μία μεγάλης διάρκειας μπαταρία κινητού, ένα μικρό νεσεσέρ για τα είδη μπάνιου σε μέγεθος ταξιδιού, ένα βιβλίο τσέπης, ένας οδηγός για όλες τις χώρες του κόσμου, μία μάσκα ύπνου, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, έναν σκούφο κι ένα αντιανεμικό, μία φωτογραφική μηχανή, ένα στυλό, και ένα σημειωματάριο.

8 – Με το περνάτε τα σύνορα μιας χώρας, το τηλέφωνό σας αυτόματα συνδέεται με το Wi-Fi του αεροδρομίου, γίνεστε αμέσως ένας από “αυτούς”. Η αγάπη είναι αμφίδρομη, καθώς γνωρίζετε όλους τους κωδικούς της ΙΑΤΑ για τα αεροδρόμια των μεγάλων πόλεων του πλανήτη.

9- Το αεροπλάνο είναι σαν το σπίτι σας, καθώς πάντα διαλέγετε την ίδια θέση.

10 – Κατά την επιστροφή, ενώ οι περισσότεροι νιώθουν την έλλειψη του σπιτιού σας, εσείς στεναχωριέστε που αφήνετε αυτή την “ξένη” χώρα. Ήδη κοιτάτε το ημερολόγιό σας και ψάχνετε την διαθέσιμη ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι που θα κάνετε.

Βρήκατε στοιχεία του εαυτού σας;

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here