Astro-Summer Love 2016

Processed with VSCOcam with m5 preset

Το καλοκαίρι είναι εδώ σε full force, ο Άρης ορθοδρόμησε επιτέλους στις 29/6 από τον Απρίλιο, η τελευταία πολύ δύσκολη Πανσέληνος έχει αφήσει πλέον λίγα ίχνη μέσα μας, οπότε προσδεθείτε! Η υπόσχεση αυτού του καλοκαιριού είναι μία: έρωτας, περιπέτεια, χαμόγελα! Τα sexy vibes θα κρατήσουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι!

Όσο όλοι μας θα χαλαρώνουμε στις παραλίες, έστω και για λίγο, το γεγονός της χρονιάς και ουσιαστικά του καλοκαιριού μια και στην Ελλάδα, ο Σεπτέμβρης είναι ο ωραιότερος μήνας, είναι η έλευση του Δία στον Ζυγό, το ζώδιο του έρωτα, των σχέσεων και του ρομάντζου! Στις 9 Σεπτεμβρίου προσγειώνεται εκεί και μένει μέχρι τον Οκτώβριο του 2017. Όλο αυτό το διάστημα, οι ερωτικές σχέσεις θα ανθίσουν.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για…summer lovin’!

Ο Ιούλιος και ο Άυγουστος δεν θα σας απογοητεύσουν. Στις 12 Ιουλίου η υπέροχη, χαμογελαστή Αφροδίτη η θεά του έρωτα και της διασκέδασης μπήκε στον Λέοντα, για το υπόλοιπο του μήνα. Ο Ερμής ακολουθεί και αυτός στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου οπότε..Let the games begin! Οι δυο αυτοί πλανήτες διευκολύνουν την επικοινωνία, μοιράζουν απλόχερα καλή διάθεση, γενναιοδωρία και όρεξη για φλερτ, ενώ κάθε νέα δημιουργική ιδέα τώρα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά χωρίς προβλήματα και χωρίς εμπόδια. Η χαρά της ζωής, συνώνυμη με το Ελληνικό καλοκαίρι θα σας ξαναφέρει πίσω το χαμόγελο που οι περισσότεροι από εμάς …κάπου ξεχάσαμε τον περασμένο χειμώνα.

Η Πανσέληνος στις 19 Ιουλίου στον άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών, θα μας θυμίσει πως οι προσωπικές μας αξίες και οι στόχοι μας έχουν προτεραιότητα.

Πώς όμως θα νιώσει κάθε ζώδιο τα vibes του καλοκαιριού;

Κριός
Φέτος το καλοκαίρι, φαίνεται πως είστε ο νικητής του ζωδιακού κύκλου. Μόλις ο κυρίαρχος πλανήτης σας, ο Άρης ξυπνά και ορθοδρομεί στις αρχές του Ιουλίου, θα νιώσετε ανανεωμένοι και κυρίως… ότι μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε!Η Αφροδίτη κινείται στον 5ο σας σπίτι του φλερτ και του έρωτα από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου και η νέα Σελήνη πέφτει στο ίδιο ακριβώς σημείο στις 2/8. Έτσι, εσείς οι Κριοί έχετε εξαιρετικές προοπτικές για έντονες στιγμές, φλερτ και ένα υπέροχο καλοκαιρινό ειδύλλιο που θα σας παρασύρει. Η αγάπη κι ο έρωτας μετά τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό θα σας χτυπήσουν την πόρτα και δεν αποκλείεται να φάμε και κουφέτα.

Ταύρος
Από τις αρχές του Ιουλίου και μετά, θα παρατηρήσετε ότι η σχέση σας γίνεται λιγότερο βαρετή και στάσιμη. Εσείς και ο/η σύντροφός θα νιώσετε την ανάγκη και θα βρείτε το κίνητρο για να ξεπεράσετε και πάλι λίγο τα όρια, προκειμένου να αναπτυχθείτε μαζί ως ζευγάρι αλλά και να προχωρήσετε τη σχέση σας. Αν είστε μόνοι/μόνες, θα έχετε καλές προοπτικές για να βρείτε κάποιον καινούριο/α  και να ερωτευτείτε αυτό το καλοκαίρι-ειδικά εσείς του τελευταίου δεκαημέρου. Ο τυχερός Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στον τομέα του έρωτα και του φλερτ μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Μαζί του, ο πλανήτης Αφροδίτη, η θεά του έρωτα και της διασκέδασης, θα κινηθεί μέσα στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας τον Αύγουστο από τις 5 ως τις 30. Η Αφροδίτη και ο Δίας αγκαλιάζονται στις 27 Αυγούστου, κι εσείς θα βρείτε το κέφι και την ρομαντική σας διάθεση. Είναι η καλύτερη περίοδος για να πάτε διακοπές και να βρείτε τον έρωτα, ή να τον ξανασυναντήσετε…

ed913acfda4db48c619952340add41ddΔίδυμοι
Μπορεί τα πράγματα να κινούνται πιο αργά αυτό το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα ο Ιούλιος και ο Αύγουστος δεν θα σας απογοητεύσουν! Θα έχετε ευκαιρίες να ξαναφτιάξετε τις σχέσεις σας, ή μια επιστροφή από τα παλιά, ενώ από τις 2 Αυγούστου και μετά, που ο Άρης μπαίνει στον τομέα των σχέσεων σας, θα βρείτε τη δύναμη και το κίνητρο να ξεκουνηθείτε και να λύσετε τα προβλήματα που σας δημιούργησε ο Κρόνος. Μην ξεχνάτε, ότι ο Δίας μπαίνει στον τομέα του έρωτα, μετά από 12 χρόνια στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε χαράς ευαγγέλια! ΑΝ είστε ελεύθεροι, ειδικά μετά τις 15/8, οι πιθανότητες να βρείτε το άλλο σας μισό αυξάνονται κατά πολύ! Ο έρωτας σας περιμένει, ενώ αν έχετε σχέση, μπορεί να αρχίσετε να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός παιδιού. ¨Όπως και να ‘χει, το φετινό καλοκαίρι, ειδικά από τέλος Αυγούστου και μετά, είναι γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις! Wow!

Καρκίνος
Από τις αρχές Ιουλίου και μετά, μια είναι η σκέψη:bring sexy back! Ο Άρης επιτέλους ορθοδρομεί στον τομέα του έρωτα και του φλερτ μετά από τα μέσα Απριλίου που είχε μείνει στάσιμος, που σημαίνει ότι θα ξεκουνηθείτε κι εσείς, και θα έχετε περισσότερη όρεξη για φλερτ, ενώ, ομολογουμένως, το ανανεωμένο…sex drive σας, θα ξεσηκώσει τόσο εσάς όσο και τον/την σύντροφό σας ή μπορεί να φέρει νέες περιπέτειες στην πόρτα σας. Η Πανσέληνος του Ιουλίου θα ξεκαθαρίσει πολλά σε σχέσεις που έχουν  βαλτώσει, κι έτσι είστε πια έτοιμοι/ες να προχωρήσετε μπροστά και να βρείτε την αγάπη. Στις 17 Αυγούστου θα πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη σχέση σας, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Λέων
Η ερωτική σας ζωή θα μοιάζει με λαμπερό διαμάντι αυτό το καλοκαίρι, οπότε ετοιμαστείτε να λάμψετε! Από τις 12 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, η υπέροχη θεά Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα, και σας κάνει πρωταγωνιστές τους καλοκαιριού αυτού! Μπορείτε εύκολα να προσελκύσετε νέους συντρόφους ή απλώς να έχετε ένα ανανεωτικό ερωτικό διάλειμμα αφού συνολικά, η ερωτική σας δύναμη και έλξη χτυπάει κόκκινο!. Θα αισθανθείτε πολύ ρομαντικοί/ες στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 2 Αυγούστου και  πραγματικά θα νιώθετε και θα είστε σέξυ αυτή την περίοδο γιατί ο Άρης μπαίνει  ταυτόχρονα στον 5ο οίκο σας του ρομαντισμού και του φλερτ. Αυτό σημαίνει ότι η ερωτική σου διάθεση και η περίοδος αυτή θα είναι καυτή. Enjoy!

Παρθένος
Ένα ακόμη καλοκαίρι με πολύ θετικές προοπτικές για σας, μια και ο Δίας ευνοεί πολύ εσάς του 3ου δεκαημέρου, ο ευεργέτης αυτός σας δίνει λάμψη, χαμόγελο και θετική διάθεση, που θα έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις σας. Νέες θετικές προοπτικές ανοίγονται για εσάς, ειδικά μετά από μια έντονη Πανσέληνο στις 19/7 ενώ 5 έως 30 Αυγούστου με την υπέροχη Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δεν αποκλείεται τίποτα: ανανεωμένες σχέσεις, καινούρια φλερτ, αλλά και ευχάριστες μέρες ξενοιασιάς. Στις 27/8 που ο Δίας και η Αφροδίτη αγκαλιάζονται, είναι μια πολύ τυχερή μέρα για σας, μια και συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε τέλεια!

Ζυγός
Ακόμη κι αν ξεκινήσετε αυτό το καλοκαίρι σε μια σχέση που μοιάζει σε τέλμα, μην ανησυχείτε. Από αρχές Ιουλίου, ο Άρης, ο κυβερνήτης του τομέα των σχέσεών σας, θα γίνει πολύ βοηθητικός μετά την ανάδρομη πορεία του από τις 17 Απριλίου. Ως αποτέλεσμα, εσείς και ο/η σύντροφός σας θα έχετε βρει το κίνητρο για να φτιάξετε τα πράγματα και να περάσετε ένα ωραίο καλοκαίρι. Οι καλύτερες προοπτικές για σας και για τον έρωτα ή τη σχέση σας, όμως, αρχίζουν στις 9 Σεπτεμβρίου που ο Δίας θα μπει στο Ζυγό, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, και θα σας φέρει ευκαιρίες, ελπίδα, έρωτα, καλές σχέσεις. Μια νέα σχέση είναι πιθανή, αν είστε μόνοι/ες. Αν έχετε σχέση η  αρμονία αυτής της περιόδου, θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο. Η Αφροδίτη επίσης στο Ζυγό, από 29 Αυγούστου μέχρι και 23 Σεπτεμβρίου, μοιράζει χαμόγελα και δώρα!

26baaeae0c7d80be5649d3c0f46324e0Σκορπιός
Αν νομίζετε ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια  αποτυχημένη περίοδος στο θέμα του έρωτα, να το ξανασκεφτείτε. Ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος στο ζώδιό σας από τις αρχές Ιουλίου, αφυπνίζοντας σας με κάθε δυνατό τρόπο. Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει πιο θετική διάθεση, βελτιωμένη ερωτική ζωή, καθώς και μια γενική επιθυμία να κυνηγήσετε ό, τι είναι αυτό που θέλετε πολύ-κι αυτό ισχύει και για τις σχέσεις. Μόλις η Αφροδίτη μπει στον 11ο οίκο σας των κοινωνικών σχέσεων, στις 5 Αυγούστου, θα έχετε μέχρι τις 30 Αυγούστου την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον έρωτα με μια φίλη ή ένα φίλο. Ή, μπορεί να έχετε την τύχη να συναντήσετε κάποιον/κάποια από το Διαδίκτυο.

Τοξότης
Αυτό το καλοκαίρι θα παρατηρήσετε μια άμεση βελτίωση στην ερωτική σας ζωή, σε σχέση με την άνοιξη. Ο Άρης γυρίζει ορθόδρομος από τις αρχές Ιουλίου, και θα ξυπνήσει τον τομέα του φλερτ και του έρωτα. Στις 2 Αυγούστου, ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πραγματικά συναρπαστικά!Ο Άρης μπαίνει το ζώδιό σας και σας ανοίγει την όρεξη για περιπέτειες, ενώ μέχρι τις 5/8 η Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί κάθε ερωτική περιπέτεια!. Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, θα είστε στην…πρίζα. Μπορείτε να κυνηγήσετε ό, τι επιθυμείτε περισσότερο και να το έχετε. Στη συνέχεια, στις 9 Σεπτεμβρίου, ο τυχερός Δίας μπαίνει στον 11ο οίκο σας. Εάν είστε άγαμοι/ες, το κλειδί για το ειδύλλιο που θα ξεκινήσει θα μπορούσε να είναι μέσω ενός φίλου/μας φίλης ή μπορεί να ερωτευτείτε έναν φίλο ή φίλη.

Αιγόκερως
Η ερωτική σας διάθεση έρχεται νωρίς φέτος το καλοκαίρι, μια και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, θα παραμείνει στον τομέα των σχέσεων σας μέχρι τα μέσα Ιουλίου, ενώ η έντονη Πανσέληνος στι 19/7 θα δώσει σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια πολύ υποστηρικτική περίοδος, γεμάτη με αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, ειδικά για εσάς τους 3ου δεκαημέρου με τον Δία να σας στηρίζει ακόμη, μέχρι τέλος Αυγούστου και την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο εκείνη την περίοδο. Είναι πιθανό ότι τώρα θα αποφασίσετε να μπείτε σε μια πιο έντονη δέσμευση. Προσοχή σε επιστροφές από το παρελθόν, ή άλυτες σχέσεις-είναι η ώρα να φύγουν από τη ζωή σας!

Υδροχόος
Η ερωτικήσας ζωή σας θα λάμψει αυτό το καλοκαίρι, ειδικά μεταξύ 12 Ιουλίου  και 5 Αυγούστου, με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας των σχέσεων και των συνεργασιών. Αν είστε σε μια σχέση, μπορείτε να γίνει καλύτερη, αφού η αρμονία και η ηρεμία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας θα σας κάνει να χαμογελάτε. Αν είστε πιο χαλαροί/ες στον ερωτικό τομέα ή σε μια πιο casualφάση,  αυτή την περίοδο, είναι πιθανό ότι κι οι δύο σας θα αποφασίσετε να το πάτε παρακάτω. Μια δέσμευση ή απόφαση να προχωρήσετε σε από κοινού είναι επίσης έντονη ως προοπτική. Δώστε προσοχή σε δυο μέρες 20 Ιουλίου και 2 Αυγούστου-μέρες φωτιά για τα ερωτικά σας. Από 9 Σεπτεμβρίου, ο Δίας σας κάνει τρίγωνο κι ο έρωτας σας απογειώνει.

Ιχθύες
Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά με την Αφροδίτη να βρίσκεται γεμάτη γλύκα στον τομέα σας του φλερτ και του έρωτα. Έως τα μέσα Ιουλίου, είναι μια ιδανική περίοδος για να ανταποκριθείτε σε νέες σχέσεις ή και να ερωτευτείτε. Εκεί γύρω την Πανσέληνο, στις 19/7 αποφύγετε γενικά οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση ή εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και σ’ έναν φίλο ή μια φίλη –ειδικά αν μπλέκονται στα ερωτικά σας. Αν είστε σε μια σχέση ή είστε παντρεμένοι/ες, έχετε τον Δία στον τομέα των σχέσεών σας σας μέχρι το Σεπτέμβριο και η Αφροδίτη στην Παρθένο σας ανανεώνει και σας στηρίζει μέχρι τέλος Αυγούστου. Απολαύστε λοιπόν αυτή την κοσμική υποστήριξη και φροντίστε να δυναμώσετε τη σχέση σας.

Κείμενο: Χριστίνα Θεοχάρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here