Ελληνικό Πάσχα στο St.George Lycabettus Hotel

Για εμάς που θα μείνουμε Αθήνα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, οι αξιόλογες επιλογές για τις εορταστικές μέρες δεν είναι πολλές… ειδικά αν έχετε- κι εσείς- αποφασίσει να μην διανύσετε πολλά χιλιόμετρα, αλλά το μόνο που επιθυμείτε είναι ένα υπέροχο δείπνο το βράδυ της Ανάστασης ή ένα παραδοσιακό γεύμα για το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα το St.George Lycabettus προτείνει  ένα «μοναδικό Πασχαλιάτικο ταξίδι».

Μπορείτε να απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο, ατενίζοντας την πόλη από ψηλά και τους πιστούς να κατεβαίνουν με το « Άγιο Φως» από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως μαγειρίτσα, κατσικάκι σε κληματόβεργες, αρνάκι φρικασέ, κοκορέτσι ρουμελιώτικο  και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

36€/ άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Επίσης υπάρχει η επιλογή για το Μεσημέρι του Πάσχα, που μπορείτε να δοκιμάσετε από τον πλούσιο buffet  παραδοσιακές γεύσεις και γλύκα.

Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη το βλέμμα να ατενίζει το Σαρωνικό και τα νησιά.

36€/ άτομο  – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλους, παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού», ζωγραφική και παραμύθια σε έναν κόσμο ονειρικό.

Για Κρατήσεις :  210 7416191 , St.George Lycabettus Boutique Hotel, Δεινοκράτους 1, Πλατεία Δεξαμενής

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here