Ένα πλωτό διαμέρισμα στη μέση της θάλασσας

Και μόλις βρήκαμε που θα θέλαμε να πάμε αυτό το καλοκαίρι!

Για εμάς που δεν μπορούμε ποτέ να χορτάσουμε τη θέα της θάλασσας και της αλμύρας της, η οικογένεια Dattler μόλις μας χάρισε το απόλυτο δώρο: Ένα διαμέρισμα που πλέει καταμεσής της θαλάσσης και συνδυάζει κάτι από 1000 και 1 νύχτες με την ακαταμάχητη γοητεία ενός εξωτικού παραδείσου.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος δεν είναι άλλη από το Great Barrier Reef, ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου, που βρίσκεται στην θάλασσα Coral της Αυστραλίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σύστημα κοραλλιογενών υφάλων του κόσμου, αποτελούμενο από πάνω από 2.900 υφάλους και προσφέροντας σπίτι για 1,625 είδη ψαριών, 3.000 είδη μαλακίων 133 είδη καρχαριών και σαλαχιών, 600 είδη κοραλλιών και πάνω από 30 είδη φαλαινών και δελφινιών. Φαντάζει μόνο σαν μάνα εξ’ ουρανού για τους λάτρεις της κατάδυσης αλλά και γενικά για όσους αγαπούν τη φύση και θέλουν να την απολαύσουν σε όλο της το μεγαλείο!

Το διαμέρισμα αποτελείται από ξύλο και μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα, προσφέροντας ένα διπλό κρεβάτι και δύο μονά για τα παιδιά της οικογένειας καθώς και ένα σαλόνι, όλα φυσικά μια ανάσα από την μοναδική θέα του γαλάζιου. Αυτοί που θα το επισκεφθούν μπορούν επίσης να απολαύσουν το βράδυ μια ιδιωτική προβολή ταινιών στην άμμο υπό τον ρομαντικό φωτισμό των πυρσών.

Κι επειδή οι οικοδεσπότες πραγματικά δε θέλουν να λείψει τίποτα από τους επισκέπτες, δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το θέμα του φαγητού στην τύχη του. O Neil Perry, ένας από τους διασημότερους chef της Αυστραλίας ετοιμάζει το μενού ενώ αργότερα ένας από τους οικοδεσπότες, ο Pascal, μαζί με έναν υδροβιολόγο διοργανώνουν μία αξέχαστη κατάδυση στο βυθό του κοραλλιογενούς υφάλου.

Στο site της Airbnb μπορείτε να βρείτε όλο το φωτογραφικό υλικό καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για το διαμέρισμα και την οικογένεια Dattler.

Κείμενο: Νατάσσα Σχοινά

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here