Gaspar food & mood : Το εστιατόριο-θεσμός στο Ψυχικό

Μία επίσκεψη στο Gaspar food and mood αρκεί για να το αγαπήσεις και να το αισθανθείς οικείο. Οι μεγάλοι δερμάτινοι καφέ καναπέδες, οι άνετες και συγχρόνως design καρέκλες που μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή κάποιο από τα λαχταριστά finger food σου δημιουργούν την αίσθηση ότι θέλεις να ξαναπάς σύντομα.

Κάπως έτσι ένιωσα όταν πρωτομπήκα στον χώρο, που είναι αρκετά ιδιαίτερος και θυμίζει κάποιο από τα καθιστικά σπιτιών που έχεις θαυμάσει στα περιοδικά, και συνεχίζω να το “νιώθω” κάθε φορά που πηγαίνω για τα βιαστικά ραντεβού μου στη γειτονιά ή για ένα απολαυστικό dinner με τις φίλες μου.

Είναι στο κεντρικότερο σημείο του Ν. Ψυχικού, βρίσκεις εύκολα να παρκάρεις- έχει ακριβώς δίπλα parking για τις δύσκολες ώρες- και “μαζεύει” τον καλύτερο κόσμο. Τι εννοώ; Ανθρώπους που έχουν καλή διάθεση, ακόμα κι αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού- καθώς το ευγενέστατο προσωπικό σε κάνει και αισθάνεσαι ότι είσαι μοναδικός.

Όσο για την φιλοσοφία του μαγαζιού “food and mood”; Ακαλύπτεις έναν πολυχώρο διασκέδασης με κουζίνα υψηλού επιπέδου σε μια μοναδική ατμόσφαιρα νεοϋορκέζικου στυλ. Τα μεγάλα τραπέζια που μοιράζονται ανάμεσα σε δυο ή περισσότερες παρέες τονίζουν την flirty διάθεση του χώρου.

Γιατί το μαγαζί που άνοιξαν οι γνωστοί για το Balthazar και το Rock n’ Roll κατάφεραν για άλλη μία φορά τον τέλειο συνδυασμό της “χαλαρότητας” σε ένα κομψό περιβάλλον. Είναι σα να με ρωτάτε γιατί αγαπώ το Balthazar; Δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση… απλά αισθάνεσαι όμορφα εκεί! Κάπως έτσι και με το Gaspar!

Για να μιλήσουμε λίγο και για την κουζίνα του και για να ξέρετε “τι Σας περιμένει”, μπορούν και συνδυάζουν άψογα χορταστικό πρωινό με μεσογειακή και γιαπωνέζικη κουζίνα, αμαρτωλά γλυκά, finger food αλλά και για τα ενημερωμένα cocktails του που έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό, οι chef Καλλιπολίτης Άρης και Κωνσταντινίδης Σάββας.

Για τις μοναδικές Ασιατικές γεύσεις ευθύνεται ο Ελληνοιάπωνας chef Osakazu Yoshida (Μαρτζούκος Χρήστος), και φυσικά για τα αξέχαστα γλυκά δημιουργός είναι ο εναλλακτικός patissier Αλέρτας Διονύσης.

Πίσω από την μπάρα θα βρείτε τον μοναδικό στα Cocktails Στέργιο Αβραμπάκη.

Αν περνάτε από τη γειτονιά, μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε, γιατί θα αισθανθείτε ότι ξεφεύγετε από την καθημερινότητα και ότι παίρνετε μία γεύση υψηλής γαστρονομίας που θυμίζει εστιατόρια του εξωτερικού….

 

Gaspar Food & MoodΛεωφ. Δημ. Βασιλείου & Λυκούργου, Ν. Ψυχικό,   τηλ. 210 67 75 011.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here