Ο Δίας στο Ζυγό: οι σχέσεις ανθίζουν (part1)

Η περίοδος που ξεκίνησε από τις 9 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Οκτωβρίου του 2017 είναι κρίσιμη και σημαντική για όλους. Η Χριστίνα Θεοχάρη μας εξηγεί σε δύο ενότητες τις αλλαγές που θα φέρει σε όλους μας, με μία γενικότερη πρόβλεψη -σε ένα πρώτο άρθρο- και άμεσα θα ακολουθήσει και μία πιο εκτεταμένη ανάλυση για κάθε ζώδιο. Για να πάρουμε μία πρώτη εικόνα λοιπόν…

Μια πολύ σημαντική πλανητική στιγμή μόλις ξεκίνησε! Ο μεγαλύτερος πλανήτης του Ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας άλλαξε ζώδιο: Πέρασε από την σοφή, συγκρατημένη, οργανωτική και αναλυτική Παρθένο στον γοητευτικό, ευφυή, χαριτωμένο και διπλωμάτη Ζυγό. Ο ευεργέτης Δίας είναι ο πλανήτης των ευκαιριών, της επέκτασης, της τόλμης και των θετικών εξελίξεων, εκείνος που ανοίγει πόρτες-έστω και για λίγο- και μας δίνει τη δυνατότητα να κυνηγήσουμε όνειρα και επιδιώξεις. Μας φορτίζει με έντονη ενέργεια, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για πιο εύκολες και άνετες σχέσεις, μας χαρίζει αισιοδοξία και πίστη για το μέλλον, ενώ εξομαλύνει διαφορές και διενέξεις που μας βασανίζουν καιρό.

Μια και ο Δίας μπαίνει σε ζώδιο του Αέρα, αφήνοντας την προσγειωμένη Παρθένο, που είναι ζώδιο της Γης και μας βοήθησε στο να οργανώσουμε καλύτερα τομείς της καθημερινότητάς μας, η επικοινωνία είναι στα φόρτε της!

Οι σχέσεις γλυκαίνουν: οι διαφωνίες μειώνονται, οι άνθρωποι γύρω μας γίνονται πιο διπλωμάτες και πιο διαλλακτικοί, τα χαμόγελα πληθαίνουν, οι εντάσεις μειώνονται.Η δράση του είναι τελείως εξισορροπητική για κάθε είδους σχέση και συνεργασία που βρίσκεται σε κρίση, δείχνει σημάδια φθοράς ή ξεκινάει τώρα. Οι νέοι δεσμοί κάθε είδους που θα ανθίσουν με τη νέα θέση του Δία, θα είναι γεμάτοι γλυκύτητα, αρμονία αλλά και ηρεμία. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Δίας στο Ζυγό είναι στο θρόνο του,-είναι δηλαδή σε μια θέση ενισχυτική των ιδιοτήτων και των χαρακτηριστικών του.

Η δικαιοσύνη στις σχέσεις έρχεται. Οι πληγωμένες καρδιές γιατρεύονται.  Φορέστε τα καλά σας, γιατί οι γάμοι θα πληθύνουν αυτή τη χρονιά!

Όσο θα παραμένει στο ζώδιο του Ζυγού, ο Δίας θα έχει μια «διαμάχη» με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, που επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις κρατών και τις κάθε είδους συμμαχίες, σε παγκόσμια κλίμακα.

Λέξεις-κλειδιά: Δικαιοσύνη, διαλλακτικότητα, αρμονία, συμμαχία, διπλωματία, εξομάλυνση, επανόρθωση, έρωτας.

Ποια θα είναι τα δώρα του Δία σε κάθε ζώδιο; Πόσο ευνοημένα θα είναι τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς;  Ποιοι θα τολμήσουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω;

(Οι απαντήσεις σε επόμενο άρθρο…)

Κείμενο: Χριστίνα Θεοχάρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here