Πάσχα στην Αθήνα; Γιατί όχι στο The Margi και τη Margi Farm;

Αν ο οποιοσδήποτε λόγος σας κρατά φέτος το Πάσχα στην Αθήνα ή αν μένετε στην περιφέρεια και έρθετε στην πρωτεύουσα την Μεγάλη Εβδομάδα, σκεφτείτε σοβαρά να μείνετε στο ξενοδοχείο The Margi!

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα μας καλεί να ζήσουμε ένα μοναδικό Πάσχα, προσφέροντας ζεστή φιλοξενία και αμέτρητες επιλογές, τόσο στο χώρο του ξενοδοχείου όσο και στη Margi Farm.

Με τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο της πισίνας να κλέβει τις εντυπώσεις, αποπνέοντας αίσθηση διακριτικής πολυτέλειας, ενώ η Margi Farm ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για μια μοναδική εμπειρία.

Μπορούμε να επωφεληθούμε της Πασχαλινής προσφοράς και απολαύσουμε διήμερη διαμονή σε executive room του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με δείπνο το βράδυ της Ανάστασης ή μπουφέ τη Κυριακή του Πάσχα στην προνομιακή τιμή των 399 ευρώ. Το πακέτο προσφοράς περιλαμβάνει αμερικάνικο πρωινό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, δώρο λαμπάδα και παραδοσιακά κόκκινα αυγά και επιλογή ανάμεσα σε δείπνο το βράδυ της Ανάστασης στο Malabar InHouse, ή πασχαλιάτικο μπουφέ με ψητό αρνί και κοκορέτσι τη Κυριακή του Πάσχα, πλάι στην πρόσφατα ανακαινισμένη πισίνα.

Επιπλέον, όσοι επιθυμείτε να ζήσετε έντονα τη κατανυκτική ατμόσφαιρα του Επιταφίου και της Ανάστασης, η εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο , σίγουρα θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Επιπλέον, για τους λάτρεις του παραδοσιακού Πάσχα, η Margi Farm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για μεγάλους, με τον πλούσιο μπουφε γύρω από το μοναστηριακό τραπέζι όσο και για μικρούς, με το κυνήγι του χαμένου αυγού.

*30 Απριλίου-Μεγάλο Σάββατο    23:30 – 02:00
Αναστάσιμο Δείπνο στο Malabar InHouse, με ένα ξεχωριστό μενού – 49€

*1 Μαΐου – Κυριακή του Πάσχα 13:00 – 17:00
Γιορτάστε το Πάσχα δίπλα στην ανακαινισμένη Margi Pool με ένα μοναδικό buffet  – 59€

*1 Μαίου – Κυριακή του Πάσχα στη Φάρμα 13:00 – 17:00

Ζήστε μια παραδοσιακή εμπειρία στη Margi Farm γύρω από το μοναστηριακό τραπέζι  -69€

Για κρατήσεις στο ξενοδοχείο: 2108929159 και στα εστιατόρια: 2108929160

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here