Πασχαλινή πρόταση για το Grand Resort Lagonissi

Τι σκοπεύετε να κάνετε το Πάσχα; Ακόμα δεν αποφασίσατε; Αν δεν θέλετε να απομακρυνθείτε από την Αττική, οι επιλογές είναι πολλές, αλλά αν θέλετε να συνδυάσετε την πολυτέλεια με την ανεμελιά της εξοχής, ένα είναι το μέρος που μπορεί να σας το προσφέρει: το Grand Resort Lagonissi.

Με ένα πλήρες πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους και έχοντας προνοήσει  για τις λειτουργίες της Μεγάλης Παρασκευής και Σαββάτου αλλά και για το πλήρες μενού του τριημέρου, δεν έχετε παρά να το επιλέξετε!

Η Μ. Παρασκευή σας υποδέχεται δίπλα στο κύμα και σας καλεί για νηστίσιμες γεύσεις στα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Στο εξωκλήσι του Αγ. Δημητρίου, ζήστε την εμπειρία του στολισμού και την κατάνυξη της περιφοράς του Επιταφίου με την συνοδεία της Εκκλησιαστικής χορωδίας.
Το Μ. Σάββατο ξεκινάει  με νηστίσιμο πρωινό και με θέα την θάλασσα. Οι μεγάλοι προσδοκούν το μέγα νέο, ενώ οι μικροί απολαμβάνουν τις δικές τους πασχαλινές δραστηριότητες. Όλοι μετέχουν στην Ανάσταση κι όλα φωτίζονται από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα στον Αττικό ουρανό. Σε ατμόσφαιρα γιορτής με ζωντανή μουσική ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο στην «Αφροδίτη».
Κυριακή του Πάσχα: γιορτινή ατμόσφαιρα και μέρα χαράς για μικρούς και μεγάλους!  Το παραδοσιακό σουβλιστό αρνί  & το κοκορέτσι σιγοψήνονται ενώ πολλές άλλες αυθεντικές γεύσεις περιμένουν τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.  Το γλέντι ξεκινά με την συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Οι μικροί καλεσμένοι θα περάσουν ένα αξέχαστο Πάσχα στο Grand Resort Lagonissi μέσα από ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Για κρατήσεις / πληροφορίες :   22910 76000 ή reservations@grandresort.gr

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here