Τι επιφυλάσσει το 2016 για κάθε ζώδιο

Είναι μια χρονιά με εκπλήξεις και αλλαγές, τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο. Περισσότερο ευνοημένα είναι τα ζώδια της Γης, αλλά και τα Παρορμητικά που έχουν πάρει ανάσα, μετά την απελευθέρωσή τους από τα ασφυκτικά τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα που άλλαξαν δραστικά τη ζωή τους από το 2012 και μετά, ακολουθούν τα Σταθερά του τρίτου δεκαημέρου, που ξέφυγαν από τον κλοιό του Κρόνου στον Σκορπιό. Ζούμε πλέον σε έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά, με μεγάλες ταχύτητες, ενώ οι παλιές δομές γίνονται ολοένα και πιο δυσβάσταχτες.

Τι επιφυλάσσει η χρονιά του κόκκινου Πιθήκου της Φωτιάς, σύμφωνα με το Κινέζικο Ωροσκόπιο, για κάθε ζώδιο; Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για το 2016…

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία στο 6ο σπίτι σας, της καθημερινής εργασίας και στον άξονα δουλειάς/υγείας τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε σε μακρόχρονα πλάνα που αφορούν την καριέρα σας, χτίζοντας βήμα-βήμα το επαγγελματικό σας προφίλ, ενώ ο Δίας στο Ζυγό από τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς θα σας ανταμείψει πολύ είτε στο κομμάτι του/της συντρόφου είτε σε κάθε πιθανή συνεργασία, ή και στα δυο. Με Κρόνο στον φιλικό σας Τοξότη, τα πλάνα σας καρποφορούν, αργά αλλά σταθερά, ενώ ο Ουρανός στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ώθηση και το δυναμισμό που χρειάζεστε, όταν χάνετε το κουράγιο σας. Προσοχή στην δεύτερη Έκλειψη του Μαρτίου (24/3) που επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, γιατί οι σχέσεις σας-κάθε είδους- θα δοκιμαστούν πολύ, ενώ ο Άρης όσο είναι στον Σκορπιό πιέζει και εκρήγνυται.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Δία στην φιλική και υποστηρικτική Παρθένο, δεν μπορεί παρά να έχετε ζήσει καλές στιγμές με έρωτα και φλερτ, ενώ η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε μεγάλη άνοδο. Με τον Ουρανό στον 12ο σας οίκο του υποσυνείδητου και των εχθρών, δεν αποκλείεται να βρείτε μπροστά σας ανθρώπους με τους οποίους έχετε παλιά καρμικά χρέη, ή να βγουν πολλά άλυτα θέματα που βρίσκονται βαθιά θαμμένα μέσα σας. Ο Άρης από τον Σκορπιό για ένα μεγάλο διάστημα, σας πιέζει πολύ στο θέμα των σχέσεων, εφόσον οι εντάσεις, οι συγκρούσεις αλλά και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι. Η χρονιά επιτάσσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά, ενώ πρέπει να θυμηθείτε περισσότερο την υπομονή σας και όχι τον εγωισμό σας.
gemini-horoscope1

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Κρόνο να σας πιέζει ασφυκτικά, ειδικά τους γεννημένους το δεύτερο και τρίο δεκαήμερο, οι σχέσεις σας μπορεί να πάρουν φωτιά ή να διαλυθούν τελείως. Υποστηρικτικός ο Ουρανός από τον 11ο σας σπίτι των φίλων και των ομάδων, που σημαίνει ότι λαμβάνετε χείρα βοηθείας από εκεί που δεν το περιμένετε . Ο Δίας από την Παρθένο σας χαρίζει στιγμές γαλήνης και στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ δεν αποκλείονται και αλλαγές στον τόπο κατοικίας, ή και αγοραπωλησίες. Η επαγγελματική ζωή σας προσφέρει επίσης τροφή για σκέψη και ευκαιρίες για ανακατατάξεις και αλλαγές σε συνεργάτες ή συνεργασίες, ενώ ο Άρης από τον Τοξότη για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα της άνοιξης και του καλοκαιριού, αναμοχλεύει τις όποιες εντάσεις και ρήξεις που είχατε προσπαθήσει να επιδιορθώσετε και τις φέρνει στην επιφάνεια. Εκεί κάποιες σχέσεις μπορεί να λήξουν οριστικά, μόνο όμως επειδή πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία στην Παρθένο να σου κάνει ένα ωραίο εξάγωνο και να «λουστράρει» ακόμη πιο πολύ τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες και τα ταλέντα σου στο γράψιμο ή  την διδασκαλία αλλά και ανοίγει δρόμους για σχέσεις με το εξωτερικό, οι πιθανότητες για νέες συνεργασίες και ανθρώπους βοηθητικούς είναι καλύτερες και περισσότερες.Όμως ο Κρόνος από τον Τοξότη δεν μπορεί παρά να σε πιέσει στη δουλειά και στην καθημερινότητα που βιώνεις εκεί, ή που προσπαθείς να σταθεροποιήσεις, ενώ ο Ουρανός σε κάνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου.Τα πράγματα δεν είναι εύκολα ούτε απλά, και ο συμβιβασμός είναι η μόνη λύση. Ο Άρης στον Σκορπιό σε βοηθάει να κυνηγήσεις ταλέντα και χόμπυ, ή το άλλο φύλο! Η δημιουργικότητα εκτινάσσεται, ενώ όταν αναδρομεί,η γκρίνια και η κυκλοθυμία-που σου είναι πολύ οικείες- επίσης!

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στον 5ο σου οίκο της διασκέδασης, των ερωτικών σχέσεων και της δημιουργικότητας, τα πράγματα είναι δεδομένα: σε κάποιο από όλα αυτά ζορίζεσαι ή καλείσαι να ενηλικιωθείς, ενώ δεν αποκλείεται να δεσμευτείς ή να δημιουργήσεις κάτι που θα σε χαρακτηρίζει για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ο Δίας ευτυχώς στο δεύτερο σου σπίτι ευνοεί πολύ την οικονομική σου άνοδο και ευμάρεια, με την προϋπόθεση ότι έχεις χτίσει με αργά προσεκτικά βήματα τις νέες αυτές προοπτικές, ενώ ανοίγουν πόρτες στην καριέρα σου. Η αυτοεκτίμησή σου επανέρχεται στα κανονικά της επίπεδα, μετά τη σφαλιάρα του Κρόνου από τον Σκορπιό. Ο Ουρανός σε προκαλεί να τολμήσεις να πετάξεις ψηλά, ενώ ο Άρης από το Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια δύσκολες καταστάσεις στο σπίτι, την οικογένεια, τα οικονομικά και σε καλεί να είσαι διαλλακτικός και όχι εύθικτος.

Τα υπόλοιπα ζώδια μπορείτε να τα διαβάσετε στο 2ο μέρος του άρθρου.

Κείμενο: Χριστίνα Θεοχάρη

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here