Το Mokpo εκπληρώνει τα πιο “γλυκά” μας όνειρα

Όταν τα cakes είναι οι καινούργιες τούρτες. Όταν η τέχνη τους έρχεται να γίνει κάτι σαν μόδα και εμμονή τότε το Mokpo είναι αυτό που πάντα έλειπε από τα Βόρεια Προάστια. Μια λέξη που μετράμε αντίστροφα για την στιγμή που θα γίνει το πιο παραμυθένια χαριτωμένο συνώνυμο του γλυκού προσγειώθηκε πριν μερικές ημέρες στο Χαλάνδρι και μας έκανε υπερχαρούμενες.

Όλα ξεκινούν από την βιτρίνα του καταστήματος, που μοιάζει να ξεπήδησε από τις σελίδες της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων, με εσένα να περιμένεις να ξεπροβάλει ο κούνελος από την γωνία για να σε καλέσει να τον ακολουθήσεις στο πιο γευστικό μονοπάτι. Αμερικανιές θα κάνουμε τώρα; Ακούσαμε τριγύρω. Και ένα τεράστιο ναι δραπέτευσε από το στόμα μας. Θέλουμε Αμερικανιές. Τις αγαπάμε τις Αμερικανιές. Ειδικά αυτές τις πολύχρωμες με τα πολλά layers και την ζαχαρόπαστα.

Από λαχταριστές tailor made τούρτες και cupcakes μέχρι cookies και vegan και gluten free γλυκά, το Mokpo είναι ένας επίγειος παράδεισος. Εκεί, θα σας υποδεχτούν η Δανάη και η Μαρία, που αποφάσισαν (προς μεγάλη μας τέρψη) να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τα πιο ξεχωριστά προϊόντα.

Πέρα από τα ετοιμοπαράδοτα καλούδια που μπορούμε να βρούμε στο συγκεκριμένο κατάστημα, τα κορίτσια αναλαμβάνουν να υλοποιήσουν τις πιο κρυφές μας λιχουδίστικες επιθυμίες, και να δημιουργήσουν εδέσματα που είναι κομμένα και ραμμένα πάνω μας.

Εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι καλύτερο για το επόμενο birthday party που θα βρεθεί στον δρόμο μας, και έχουμε ήδη αρχίσει να σκεφτόμαστε χρώματα και σχέδια.

Mokpo creative cakes: Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 8, Χαλάνδρι
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, 10.00 π.μ.- 9.00 μ.μ.

Κείμενα: Εύη Τσανάκα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here